« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
TRENDOVI

BIOEFFECT - ljepota koja dolazi s Islanda

Bioeffect temelji na s Nobelovom nagradom nagrađenom otkriću staničnog aktivatora EGF i njegove uloge u procesu obnove

Bioeffect EGF serum
Bioeffect EGF serum (Bioeffect)
Više o

Bioeffect kozmetika

,

EGF receptori

Island, zemlja između vatre i leda, koja je zbog svoje jedinstvene prirode jedna od najposebnijih država Europe, dom je kozmetike Bioeffect, prve robne marke na svijetu koja sadrži stanični aktivator EGF (Epidermal Growth Factor odnosno epidermalno faktor rasta) proizveden iz biljke.

Bioeffect temelji na s Nobelovom nagradom nagrađenom otkriću staničnog aktivatora EGF i njegove uloge u procesu obnove. Islandski su znanstvenici u 10-godišnjem biotehnološkom istraživanju uspjeli naći način kako prevesti ljudski DNA proteina u „jezik" kojeg ječam razumije te posljedično tako proizvede EGF, koji je jednak ljudskom.

Pošto je zrno ječma specijalist za zaštitu i pohranu osjetljive proteinske molekule, ova jedinstvena metoda osigurava EGF u kozmetici BIOEFFECT najveću moguću čistost i učinkovitost.

Bioeffect kozmetika djeluje tako da aktivira procese u stanicama i tako pokreće kožu da sama proizvede veće količine kolagena i elastina. To se izvana, uz redovitu upotrebu, vidi kao vraćeni mladenački sjaj, ravnomjeran ten kože, čvršća koža i manje bora. Osim toga Bioeffect izdašno vlaži kožu, a povećana proizvodnja kolagena i elastina znatno povećaju elastičnost kože.

Serum o kojem priča cijeli svijet

Glavni proizvod marke Bioeffect Egf Serum se do sada nebrojno puta pokazao odličnim i u sklopu znanstvenih istraživanja. Zadnji rezultati predstavljeni su na kongresu plastične kirurgije koji se održao 2014. godine u travnju u Monaku. Dr. Kerscher, dermatologinja i profesorica na Sveučilištu u Hamburgu na kozmetičkim znanostima dokazala je studijom, koja je trajala 8 tjedana, da redovitim korištenjem kozmetike BIOEFFECT EGF SERUMA koža već u tako kratkom razdoblju dobije 60% na debljini i 30% na gustoći.

Uma Thurman, Björk i Marie Coutlard samo su neka od imena zvijezda koje se kunu u vrhunsku islandsku kozmetiku Bioeffect. Marka koja se pojavljuje u međunarodnim shopping centrima kao što su KaDeWe, Selfridge i Harrods u nekoliko godina je zaludila cijeli svijet i svakoga tko ju je isprobao.  

 Više informacija saznajte na info@bioeffect.com.hr i na stranicama Bioeffect Hrvatska

05.03.2015. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh