« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
KONCERT

Joss Stone stiže u pulsku Arenu

Soul diva Joss Stone na putu je da osvoji svjetski rekord - u sklopu turneje će posjetiti gotovo svaku zemlju na svijetu, a 01. kolovoza dolazi u Pulsku Arenu

Joss Stone u pulskoj Areni
Joss Stone u pulskoj Areni (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

pulska Arena

,

koncert

,

Joss Stone

Poznata britanska pjevačica i kantautorica te dobitnica Grammya Joss Stone svojim je talentom stvorila reputaciju svjetski poznate glazbenice s više od 12 milijuna prodanih albuma. Ove godine, sa samo 26 godina, postavila si je poprilično visok cilj - krenuti na turneju pod nazivom Total World Tour i održati koncert u gotovo 200 zemalja!

U svakoj zemlji koju posjeti, Joss nastoji ostvariti suradnju s domaćim glazbenicima svirajući svoju i izvornu glazbu zemlje koju posjećuje. Također, Joss na putovanju nastoji upoznati humanitarne aktivnosti zemlje u kojoj se nalazi te saznati više o ekološkim problemima.
Svaki je koncert drugačiji, od velikog koncerta na stadionu u Sydneyu do akustičnog jam sessiona na nepoznatim plažama Burme.

Ono što je najzanimljivije je činjenica da u svakoj zemlji Joss upoznaje drugačiju glazbenu kulturu, stil i tradiciju te otkriva pjesme, instrumente i povijest koji svaki narod čine jedinstvenim. Na ovim divnim putovanjima ponekad joj se pridruže prijatelji i razni poznati glazbeni umjetnici.

Turneja Total World Tour započela je u travnju, koncertom u Južnoafričkoj republici, u Johannesburgu, nakon kojeg je uslijedio posjet Lesothu gdje je Joss pjevala djeci iz tamošnjeg centra za slijepe. Kasnije su uslijedili koncerti u Svaziju, Maroku, Tunisu, Mauricijusu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji, Novom Zelandu...Na ovom povijesnom putovanju prati je produkcijska kuća Big Earth production, poznata po uspješnim pustolovnim serijalima Long Way Round i Long Way Down s Ewanom McGregorom i Charleyem Boormanom.

„Moja misija je istražiti i shvatiti univerzalni jezik glazbe u svakoj zemlji na ovom planetu. Glazba nikad nije imala negativne posljedice, i pokazuje nam da svi imamo nešto zajedničko - svi možemo plakati i smijati se. Glazba je emocija i u njoj smo svi jedno. Turneja će biti naporna i teška i ponekad vrlo emotivna, ali također i nevjerojatno putovanje i vraški dobro iskustvo", izjavila je Joss.

Pogledajte snimku njenog posjeta Filipinima, gdje je 2013. održala koncert

Pulsku Arenu 01. kolovoza ispunit će magičan glas ove dive, koji će sve posjetitelje vratiti u davnu prošlost soula. Jossina energija i pokreti koji žive glazbu, povijesni ugođaj Arene i mirisi ljeta idealna su kombinacija za koncert koji će se dugo pamtiti. 

Ulaznice po cijeni od 253 kune moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr, a od 28.srpnja ulaznice će se moći kupiti i na blagajni Arene u Puli.

23.07.2014. 16:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh