« Glazba
objavljeno prije 15 godina
T-mobile INmusic

Još samo tjedan dana do T-mobile INmusic festivala

Rasturačina na Jarunu se bliži, pripremite se za vrhunski tulum, klopu i nastupe

Fotografija vijesti
Više o

Moby

,

Kraftwerk

,

T-mobile INmusic festival

,

Franz Ferdinand Zagreb

,

zagreb-info

,

N.E.R.D.

,

Lilly Allen

Ostalo je još samo tjedan dana do T-Mobile INmusic festivala. Odbrojavanje je počelo! Posjetitelje očekuje dva dana lude zabave i nastupi mnogih svjetskih zvijezda poput Mobya, Franz Ferdinanda, Kraftwerka, N.E.R.D.-a, Lily Allen koje predvode raznolik i mnogobrojan line up ovogodišnjeg festivala.

Na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu, 24. i 25. lipnja na Jarunu, posjetitelje očekuju brojne dodatne pogodnosti - bogata gastronomska ponuda, besplatno kampiranje i prijevoz festivalskim autobusom na Otoku hrvatske mladeži te popust od 40% na povratne karte HŽ-a.

Za cijelo vrijeme trajanja festivala posjetiteljima će na raspolaganju biti ugostiteljske usluge sa hranom i pićem. Na više od deset lokacija nudit će se raznolika kuhinja, od meksičke, kineske i talijanske do roštilja, kebaba i langoša, a ove godine posjetitelji će imati priliku i kušati domaći kulen i razne vrste sireva hrvatskih proizvođača.

Na dane održavanja festivala, 24. i 25. lipnja, od 16:30 do 04:00 sati Jarunom će prometovati dvije autobusne linije do ulaza na T-Mobile INmusic festival. Autobusna linija prometuje od dva moguća ulaza na Jarun: "Ulaz hrvatskog sokola" i "Ulaz Hrgovići". Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan. Radi ograničenosti parkirnog prostora mole se posjetitelji da koristite autobus umjesto osobnih automobila, kako bi se smanjile gužve.

Uz širok gastronomski izbor i besplatni prijevoz festivalskim autobusom, posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala omogućeno je besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, a HŽ Putnički prijevoz d.o.o. je odobrio svim putnicima, posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene.

Detaljne informacije nalaze se i na službenoj web stranici festivala:

www.t-mobileinmusicfestival.com.

Vidimo se uskoro!

18.06.2009. 22:23:52
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Domagoj
    18.06.2009. 23:32
    "ove godine posjetitelji će imati priliku i kušati domaći kulen i razne vrste sireva hrvatskih proizvođača."

    opaa, jel to polancecov, kosoricin ili pankreticev deal s t-comom? :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh