« Glazba
objavljeno prije 13 godina
SPEKTAKL

Još mjesec dana do koncerta Bon Jovija

Bend svojim energičnim i zabavnim nastupima oduševljava publiku gdje god se pojavi, a ništa manje niti ne očekujemo i u Zagrebu

Bon Jovi napunit će Maksimir
Bon Jovi napunit će Maksimir (Lupa promotion)
Više o

Zagreb

,

Maksimir

,

ulaznice

,

Bon Jovi

,

koncert

Još je ostalo mjesec dana do neponovljivog spektakla koji nam priprema Bon Jovi u sklopu svoje svjetske turneje " The Circle Tour". Bend svojim energičnim i zabavnim nastupima oduševljava publiku gdje god se pojavi, a ništa manje niti ne očekujemo i u Zagrebu. Da su u odličnoj formi dokazuje činjenica da je većina koncerata koji su najavljeni po SAD-u i Kanadi rasprodani.

Bon Jovi-ev koncertni show diči se megalomanskom produkcijom, a  Zagreb je prvi grad u europskom dijelu turneje benda. Ekipa će doputovati  u metropolu tjedan dana prije koncerta zbog iznimno velike produkcije od 77,000 kila opreme koja se utovarila u kontejnere za prijevoz preko oceana iz SAD-a u Europu. Impozantna pozornica uključuje 2.750 metara aluminija, te 400 m2  velikog video zida iza pozornice.

S obzirom da će u Zagrebu održati i generalnu probu, bend je obećao da će naš glavni grad biti poprište najvećeg rock spektakla ove godine te da će sretnici koji uspiju kupiti ulaznicu za koncert uživati u isključivo najvećim hitovima popularnih rockera.

Bend u ovom periodu proživljava novu glazbenu renesansu,  album Bon Jovi Greatest Hits (Island Def Jam Music Group/ Universal) debitirao je kao broj 1 u svijetu prošle zime, a sadrži tri desetljeća samih hitova koji su došli iz radionice Bon Jovi.  U prvom tjednu se prodao u više primjeraka nego njihov 'bestseller' Cross Roads iz 1994. Godine.

Ulaznica  za rock spektakl godine još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili u uredu Lupa promocije ( Lanište 30, Arena Zagreb). Cijene ulaznica podijeljene su u par kategorija:

VIP LOŽA : 800 kn

DIAMOND RING : 2000 kn

GOLDEN CIRCLE (Fan pit,) : RASPRODANO

PARTER : 330 kn

SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad) : 440 kn

SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever) 300 kn

04.05.2011. 10:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh