« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
KONCERT

Summer Madness na Jarunu 4. lipnja

Ljetna shema na Jarunu uz žestoku svirku i sjajnu klopu i cugu

Summer Madness vol. 1
Više o

Jarun

,

Kawasaki 3P

,

S.A.R.S.

,

Kino klub

,

Summer Madness

,

Marčelo & Filteri

,

DJ Phat Phillie

Koncert Summer Madness na kojem će nastupati Kawasaki 3P, Marčelo, SARS, Kino Klub, Sane i S3NGS održat će se u subotu 4. lipnja 2011. na Jarunu (Otok hrvatske mladeži) od 17 do 02 sata.  Osim punih devet sati dobre svirke, organizatori su pripremili obilje pića i hrane, a za sve roditelje s djecom mlađom od 10 godina, ulaz za djecu je besplatan.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po 99 kuna (Dancing Bear -  Gundulićeva 7; Punkt 13 - Ilica 14; Princ Student - Savska cesta 164; Funk club - Tkalčićeva 52; Funk hostel - Poljička 13; Rockmark knjižara - Berislavićeva 13), a na ulazu na dan koncerta po 120 kuna.

KAWASAKI 3p, poznati zagrebački bend koji je osvojio nagrade Porin i Crni mačak, na koncertu Summer Madness slavit će 18. rođendan i zabavljati ekipu dobro poznatim pjesmama kao što su Antonija, Puta madre, Ni da ni ne itd.  

S.A.R.S. svi znaju po prvom singlu "Buđav Lebac" s kojim je ostvario iznimnu popularnost na prostoru cijele regije, a čiji je spot pregledan je više od milijun i pol puta na YouTube. Pjesma „To Rade" trenutno je na prvom mjestu MTV ljestvice domaće glazbe, a u proteklih tri godine dobili su nagrade za muzičko otkriće, te dvije nagrade publike za najbolji debitantski album i najbolji singl.

MARČELO & FILTERI na Summer Madness dolazi sa bendom od 12 članova i ta će svirka biti prava poslastica. Marčelova prva ploča "De Facto" (Bassivity Music) odmah je postigla status najprodavanije, a sa zadnjim albumom "Deca i Sunce" dokazao je da je i dalje najbolji MC na prostorima ex-Yu regije.

KINOKLUB su tek prošle godine izdali prvi album, a već su ove nominirani za Porina i to u tri kategorije Hit godine, Najbolji novi izvođač i Rock album godine. Mnogi ih nazivaju "hrvatski Green Day", a kako dečki sviraju pred velikom publikom provjerite sami na koncertu Summer Madness.

DJ PHAT PHILLIE ključno je ime hrvatske hip-hop scene. Rezident je nekoliko uglednih klubova u Zagrebu, već 16 godina vodi 'Blackout', vodeću hrvatsku radijsku hip hop emisiju, a od nedavno vodi i  prestižni One Man Music Show petkom. Na Summer Madnessu ekipu će zabavljati između live svirki bendova.

Na Metro portalu možete osvojiti svaki tjedan po dvije ulaznice, sve do samog koncerta!!

05.05.2011. 11:22:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh