« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
ATTACK

Još jedan dobar tjedan u Attacku

I ovaj će tjedan biti pun zanimljivih programa, od Velikog odmora preko izložbi do sjajnog duba

Damien Prophet
Damien Prophet (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

tjedni program

,

AKC Attack

VELIKI ODMOR: SREDNJA ŠKOLA U ATTACKU

Prvi ciklus radionica traje od 20. - 26.02.2023.

DJ radionica

Link za prijavu: forms.gle/96L35ifzQcEdmUqA8

Radionica izrade plakata/vizuala

Link za prijavu: forms.gle/3A8PSArP1ibzr4LJ6

Radionica kulturne produkcije

Link za prijavu: forms.gle/vELSjJG6LtDCWhgN6

Koji ti je najdraži dio školskog programa? Veliki odmor? Bio je i nama. Voliš organizirati tulume i druženja, najbolje pišeš pozivnice u grupne razgovore, a znaš i kako nagovoriti ekipu za izlazak? Uz sve to složiš najbolju plejlistu? Čitaj dalje.

"Veliki odmor: Srednja škola u Attacku" također znači opuštanje, razbibirigu, vrijeme kada se priča o izlascima za nadolazeći vikend. Ovo je naš novi edukativni program za srednjoškolce/ke s ciljem uključivanja mladih u stvaranje vlastitog kulturnog programa, u čemu će im pomoći AKC Attack. Želimo mladima dati jedinstvenu priliku gdje će mladi moći samostalno organizirati vlastiti event od samog početka do kraja. Sve zaintersirane ćemo educirati o konkretnim situacijama i dat ćemo im praktično znanje o:

• Organizaciji evenata

• Organizaciji prostora i ostalih tehničkih preduvjeta za evente/nastupe/koncerte

• Osnovama DJ produkcije

• Izradi plakata/vizuala potrebnih za event

• Kulturnoj produkciji

• Audio inženjeringu

Ako si spreman/na na dodatnu edukaciju izvan škole, gdje ćeš se baviti svojim eventom s prijateljima, te na kraju i održati event u našim prostorima, i napraviti tulum za pamćenje - javi se što prije!

Veliki odmor

Program namijenjen srednjoškolcima/kama s ciljem uključivanja mladih u osmišljavanje programa nezavisne kulture uz pomoć naše organizacije.

Program se sastoji od edukacija o kulturnoj produkciji gdje bi se kroz nekoliko termina s učenicima/cama kroz kratka predavanja i većinom praktičan rad prošle najosnovnije etape u organizaciji kulturnih dešavanja na konkretnim primjerima organizacije koncerata i izložbi. Učenici/e bi sami osmisli/e svoj program koji bi se kasnije realizirao u prostoru galerija Siva i kluba Attack. Drugi dio aktivnosti bio bi usmjeren na DJ kulturu, audio inženjering te izradu dijela audio sistema odnosno zvučnih kutija od drveta.

Voditelji radionica su članovi udruge, aktivni audio tehničari na hrvatskoj glazbenoj sceni koji surađuju s glazbenim sastavima poput ABOP, Nipplepeople i dr.

GRADIMO DRUGAČIJI KVART - RADIONICA STRIPA ZA SREDNJOŠKOLCE

20.02.2023. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh