« Seks
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
MMMM

Jeste li za erotsku masažu?

Masaža je uvijek ugodno iskustvo. No, jeste li isprobali erotsku masažu- najbolji alat za opuštanje, ali i uzbuđivanje?

Sa stilom...
Sa stilom... (Arhiva)
Više o

masaža

,

erotska masaža

Erotska masaža vještina je koja uvijek "pali" bez obzira u kojoj ste fazi veze te jednako za žene i muškarce. Osim što može biti relaksirajuća, može biti i najbolja predigra. Erotskom masažom partneri se povezuju i na fizičkoj i psihičkoj bazi, a učinci su i više nego očiti. Uz nekoliko savjeta i vi možete noćas prirediti nezaboravno iskustvu svom partneru ili partnerici.

Pripremite se za masažu 

Za potpuni užitak atmosfera je ključna. Tko bi se mogao prepustiti erotskoj masaži uz  glasne zvukove sa TV-a ili slušajući o politici? Pretvoriti spavaću sobu u SPA ambijent vrlo je jednostavno. Prigušite svjetla i zapalite svijeće, a uz odgovarajuću  glazbu vaš će se partner osjećati još bolje.

Kako bi bilo lakše vama, a ugodnije njemu/njoj, potrebno je investirati u nekoliko sitnica koje čine erotsku masažu potpunom. Na kvalitetno ulje ili lubrikant ne morate potrošiti mnogo novca, a efekt će biti neusporedivo bolji. Mirisne note imati će poseban učinak pa se možete odlučiti i za ulje lavande ili eukaliptusa. 

Masirajte nježno i polako 

Ne morate biti profesionalni maser kako biste svladali erotsku masažu. 

Prije same masaže možete partnera lagano milovati tek toliko da ga/ju dodirujete kako bi nadražili živce po tijelu. Započnite polako i neka vaš partner/ica leži na trbuhu, a vi nježno počnite od ruku. Vrlo često zanemarujemo dlanove, ali oni su su ključni za opuštanje tenzija. Dlanove masirajte laganim kružnim pokretima palčevima, a zatim se "penjite" prema ramenima i posvetite se mišićima. 

Prije nego što prijeđete na vrat i leđa protrljajte ulje između ruku i zagrijte ih. Toplina će imati relaksirajući efekt na ukočene mišiće, a i bit će ugodna partneru. Nekoliko puta prođite rukama preko cijelih leđa laganim pritiskom. Kada su mišići već zagrijani i djelomično opušteni možete pojačati pritisak.

Posvetite se osjetljivim mjestima

Određeni su dijelovi tijela iznimno osjetljivi, a većina nas ih zanemaruje. Skrivene erogene zone imaju neopisivo jak uzbuđujući učinak. Stoga je najbitniji dio erotske masaže upravo nježno i lagano masirati ta mjesta. 

Među najosjetljivijim zonama su uši. Masirajte ih malim kružnim pokretima i stišćite ih palcem i kažiprstom, a jezikom prolazite vanjski dio uha. 

Trbuh odnosno pupak također izaziva veliko uzbuđenje. Kružite prstima oko pupka, a zatim počnite raditi sve veće krugove skroz do rubova trbuha. 

Iza koljena nalazi se mnoštvo krajeva živaca iznimno osjetljivih na dodir. Lagano štipkajte kožu, a zatim je milujte laganim pokretima ili vrškom jezika. 

Ostala mjesta koja erotska masaža obavezno uključuje su stopala, donji dio leđa i trbuha te gležnjevi. 

I da, uživajte i vi! ;)

09.11.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    09.11.2020. 22:11
    mmmmmmmmmmmm opa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh