« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
SJAJNO!

Jessie Ware oduševila prepunu Tvornicu

Jessie je duhovito koketirala s auditorijem i prisutne je uspjela uvući u svoj kreativni svijet koji je uostalom iznjedrio sjajan debitantski album

Jessie je napravila sjajnu atmosferu
Jessie je napravila sjajnu atmosferu (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Jessie Ware

Sasvim jednostavna, iskrena i predana Britanka otpjevala je svih jedanaest pjesama s  albuma Devotion, pri čemu su pjesme Running i Wildest Moments osvojile najviše ovacija pri samom kraju - ali cijeli je koncert bio vrlo ugodan, baš kao da slušate omiljenu pjevačicu u dnevnom boravku unatoč popunjenom klubu.

Redale su se sve pjesme s albuma poput Devotion, Still Love Me, Sweet Talk, Something Inside ali repertoar je začinila još neobjavljenim singlom Imagine It Was Us ili pak obradom Rihanninog hita Diamonds koji je snimila specijalno za BBC Radio 1.

Odlično je komunicirala s publikom što mnogi savladaju tek nakon izvjesnog vremena provedenog na sceni, ali Jessie je duhovito koketirala s auditorijem i prisutne je uspjela "uvući" u svoj kreativni svijet koji je uostalom iznjedrio sjajan debitantski album.

 DJ RRRamon! nastupio je prije Jessie Ware te je kasnije odradio set koji je zaista upotpunio osjećaj kao da se svi nalaze u nekom londonskom klubu.

No nakon ovakvog koncerta čak je i suvišno uspoređivati atmosferu s nekim londonskim klubom jer kvaliteta uvijek pronađe svoj put; publika u Zagrebu pokazala je još jednom da živi život prave glazbene metropole.

Hvala Jessie za sjajan koncert - iščekujemo tvoj drugi album!

21.03.2013. 15:01:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh