« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
SPEKTAKL

Eksplozivni sastojci Masters of Dirt koktela

Od samoga početka, kroz divlju vožnju bez stanke, iznenađenja dolaze sa svih strana i povlače publiku u magičan vrtlog

Spektakl bez premca
Spektakl bez premca (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Masters of Dirt

Originalan koncept i najopasnija akcija idealan su recept za napetu predstavu koja oduzima dah: Masters of Dirt je najnapetiji i najotkačeniji freestyle motokros show na svijetu!

MASTERS OF DIRT će ove godine prvi puta pokazati svoj talent hrvatskoj publici - 30. ožujka u Areni Zagreb.

Od vatrenog otvaranja do eksplozivnog vrhunca, svaki element showa je pažljivo osmišljen kako bi na najbolji mogući način uvukao publiku u suludo putovanje koje ostavlja bez daha. Masters of Dirt je freestyle u svom izvornom obliku, bez ikakvih pravila i ograničenja.

Od samoga početka, kroz divlju vožnju bez stanke, iznenađenja dolaze sa svih strana i povlače publiku u magičan vrtlog - sve do samoga kraja i vrhunca predstave. Bujica osjećaja i napetosti ne ostavljaju vremena za odmor ni hvatanje daha.

Masters of Dirt okuplja najbolje profesionalne vozače iz najspektakularnijih akcijskih sportova, koji se svojim vještinama razmeću u pomno osmišljenoj koreografiji. Oni žive u petoj brzini i stalno hodaju po samome rubu, živeći svoj život punim plućima. Budući da su najbolji u svojim disciplinama, u stalnoj su potrazi za novim trikovima te usavršavanju i dodavanju novih elemenata u već ionako ekstremne egzibicije.

Show obuhvaća i sljedeće elemente:

  • Letačku akciju najvećih imena freestyle motokrosa, rame uz rame, kotač uz kotač, 14 metara iznad tla, nakon lansiranja preko 30-metarskih skakaonica.

  • Skokovi, okreti i salta koja prkose zakonima gravitacije, u izvedbi vozača BMX-a i brdskih bicikala. Istovremeno, minibikeri stavljaju sve na kocku izvodeći prave, „velike" trikove na svojim dječjim motociklima.

  • Leteći nastup moćnih teškaša vodi prema samom vrhuncu predstave. Impresivno je vidjeti 200-kilogramske četverocikle i 300-kilogramska snježna vozila dok pod punom snagom izvode trikove i okrete unatrag koji oduzimaju dah. Izvođači i akteri u popratnim nastupima koji tijekom predstave dovode do potpuno neočekivanih preokreta, uglavnom koriste najnoviju opremu.

  • Glazbeno umijeće DJ Mosakena savršeno povezuju akcijske elemente, uz vrhunske svjetlosne, zvučne i pirotehničke efekte. Tu su vatreni nastupi svjetski poznatih djevojaka iz skupine Fuel Girls iz Velike Britanije. Za besprijekorno funkcioniranje svih elemenata showa zadužena je čitava ekipa tehničara i stručnjaka za organizaciju događaja.

  • MASTERS OF DIRT je u stalnoj evoluciji te prikazuje vrhunsko umijeće i kreativnost zvijezda koje izvode ultimativne figure iz različitih disciplina. Izvođači uvijek nastoje nadmašiti jedni druge, bilo da je riječ o „tradicionalnim" trikovima poput zajedničkih okreta i „vlakića", bilo da je riječ o pokušaju izvođenja novih varijacija u sinkroniziranim sekcijama i egzibicijama u kojima vozači jedne druge povlače u show. Kako god bilo, publika može uvijek biti sigurna da će doživjeti samo najnovije trikove, prezentirane fanovima na uvijek svježe i uzbudljive načine.

 

Europski dio proširenog izdanja Masters Of Dirt turneje nastavak je velebnog siječanjskog otvorenja u Dubaiju. Osnivač i režiser showa, Georg Fechter, izjavio je: „Naš je cilj da svake godine pomaknemo granice izvedivog! Stoga zadržite dah kada dođemo u vaš grad, doživjet ćete predstavu o kojoj ste oduvijek sanjali, ali je nikada prije niste imali prilike vidjeti. Bez rizika nema nagrade, to je čitava tajna uspjeha M.O.D.-a!"

MASTERS OF DIRT svojim intenzivnim nastupom plijeni pažnju publike na do sada neviđene načine, od samoga početka, preko brojnih vrhunaca, do eksplozivnog finala!

Pobrinite se da na vrijeme nabavite ulaznice za Maters of Dirt.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.


Cijene ulaznica:
Vip loža + meet and greet - 850 kn
Kategorija 1 - Tribina dolje -370 kn
Kategorija 2 - Tribina dolje (bočno) - 290 kn
Kategorija 3 - Tribina dolje i tribina gore - 220 kn
Kategorija 4 - Tribina gore - 170 kn
Meet and greet - 60 kuna uz kupljenu ulaznicu

(Djeca ispod 12 godina, te svi koji kupe više od 4 ulaznice ostvaruju dodatne popuste. Više informacija na www.eventim.hr)

21.03.2013. 04:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh