« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
PJEVA, PLEŠE, GLUMI

Justin Timberlake će voditi Oscare 2014.?

32-godišnji Timberlake je naizgledniji kandidat za voditelja dodjele koju je Billy Christal vodio čak devet puta

Hoće li nam Timberlake plesati i pjevati poput Hugha Jackmana?
Više o

Justin Timberlake

,

dodjela Oscara

,

domaćin Oscara

Oscari 2014. neće se održati u veljači kao što je to uobičajeno, već će se sljedeće godine održati 2. ožujka. Razlog su Zimske olimpijske igre u Sočiju u Rusiji koje će medijski biti jednako zanimljive poput najvećeg spektakla u svijetu filmske umjetnosti. 

Tako je, ravnajući se po sportašima Akademija filmskih umjestnosti i znanosti najavila je da će se 86. Oscari održati 2. ožujka 2014, a već je spreman i datum za dodjelu 2015., to će biti 22. veljače. Televizijska kuća ABC će ponovno imati čast emitirati dodjelu.

Uz pomicanje datuma dodjele vijest koju je National Enquirer proširio poput požara jest to da će najvjerojatniji domaćih dodjele biti Justin Timberlake. Ovaj pjevač i sve bolji glumac i komičar zapravo uopće nije iznenađujući izbor. 

Naravno, fanovi Timberlakea su zadovoljni s idejom, ali domaćin velike dodjele najvjerojatnije se neće otkriti još dugo (za Setha MacFarlana se nije znalo do listopada prošle godine) pa je lako moguće da se organizatori i predomisle. 

Akademija u poslijednje vrijeme rado mijenja domaćine ceremonije, što ranije nije bio slučaj. Bob Hope je apsolutni rekorder; vodio je čak 19 dodjela, a slijedi ga Billy Chrystal s devet, Johnny Carson s pet, zatim Jack Lemmon i Whoopi Goldberg s po četiri vođenja. 

26.03.2013. 13:08:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh