« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
OPA :)

Jednostavo pojačajte svoj seksualni nagon

Terapija podrazumijeva i odustajanje od rutine (koja vam je ionako ubila nagon), pa ubacite neke nove, zabavne elemente u seks

Da vam krene kao zeki ... :)
Da vam krene kao zeki ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

seksualni nagon

Seksualni nagon prilično često zaluta u neke stranputice uma i jednostavno ne može naći put natrag, pa evo nekoliko sjajnih savjeta kako ga pronaći i pojačati.

Za početak, bacite se na tjelovježbu, jer donosi dvostruku korist - izgledat ćete bolje i poželjnije, a uz to će ona potaknuti izlučivanje endorfina, hormona sreće koji će krvlju opskrbiti sva mjesta koja treba.

Preuredite malo spavaću sobu - izbacite višak gluposti, stavite par seksi elemenata ili čak komad namještaja koji će biti zabavno novo mjesto za seks. Naravno, to podrazumijeva i odustajanje od rutine (koja vam je ionako ubila nagon), pa ubacite neke nove, zabavne elemente u seks.

Jedan od njih mogu biti i seksi poruke kojima ćete tijekom dana napaljivati partnera, a kad se napokon nađete, započnite maženjem - napunit će vas oksitocinom, hormonom bliskosti i povezanosti, nakon čega slijedi zabava u preuređenoj spavaćoj sobi ..

 

09.04.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh