« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
COOL

Jednostavni trikovi za jutarnje mršavljenje

Mršavljenje ne mora nužno biti povezano s dijetama, vježbanjem i raznim mučenjima, dovoljno je usvojiti neke zdrave navike

Jednostavne zdrave navike
Jednostavne zdrave navike (Arhiva)
Više o

metabolizam

,

mršavljenje

,

proteini

,

mršavljenje bez dijete

,

istezanje

Mršavljenje je zapravo prilično jednostavno, reći će vam svaki nutricionist kad mu izložite svoje dnevne navike. Zašto? Jednostavno, zato što sigurno nisu pretjerano zdrave.

Dakle, ujutro trebate potaknuti rad metabolizma, što i nije toliko komplicirano, trebate napraviti samo ove tri stvari:

1. Popiti veliku čašu vode - to će smanjiti nadutost i probuditi metabolizam, a ako dodate malo soka od limete ili limuna, evo sjajnog napitka za dobro jutro.

2. Rastegnuti se - oni koji dan započinju vježbanjem odmah ubacuju metabolizam u najveću brzinu, a kako nema hrane u želucu, tijelo se mora okrenuti izgaranju nataloženih masti kako bi dobilo potrebnu energiju.

3. Doručkovati proteine - doručak je najvažniji obrok u danu, a treba biti i najzdraviji, jer kad je pun proteina i prehrambenih vlakana, bit ćete siti do ručka, razine šećera u krvi bit će uravnotežene i nećete doživjeti nagli napad gladi

Uz to, napravite užinu sami kod kuće - malo orašastih plodova, jabuka ili sličan zdravi međuobrok spriječit će natrpavanje grickalicama.

Ako još na posao odete pješke ili javnim prijevozom, bit ćete bolje volje ... i to je to

 

22.03.2016. 11:29:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh