« Seks
objavljeno prije 9 godina
POSLUŠAJTE

Jednostavni savjeti za siguran orgazam

Većina žena ne može stići do vrhunca samo penetracijom, a u klitorisu se nalazi nevjerojatnih 8 tisuća završetaka živaca

Pripazite što i kako radite
Pripazite što i kako radite (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

opuštanje

,

klitoris

,

predigra

Orgazam je i dalje prilična misterija za većinu muškaraca koji vjeruju da se to događa samo zato što su oni tako super, a zapravo se radi o vrlo složenom mehanizmu koji će dovesti do vrhunca samo u nekim slučajevima.

Za početak, žena treba biti opuštena - tek 11 posto žena doživi orgazam tijekom prvog seksa s novim partnerom, no nakon pola godine veze postotak je bitno veći, čak 67 posto. Zašto? Novi je partner stekao njihovo povjerenje i pokazao se dobrim, pa su se opustile.

Uz to, partner je upoznao njihove seksualne navike i želje što je druga vrlo važna stvar - žensko je tijelo fino ugođeni instrument koji treba dobro upoznati i naučiti što i kako raditi u koje vrijeme. Kad to usavršite, vaša će draga uvijek biti zadovolj(e)na.

Za kraj - ne smijete zaboraviti važnost klitorisa. Većina žena ne može stići do vrhunca samo penetracijom, a u njemu se nalazi nevjerojatnih 8 tisuća završetaka živaca. Stoga, birajte poze u kojima vam je klitoris ili stimuliran samom pozom (misionarska) ili ga možete bez problema dodatno stimulirati.

Eto, u tri laka koraka do orgazma skoro svaki put ...

10.05.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh