« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
SIMPLE ...

Jednostavne navike koje produžavaju život

Radi se o malim stvarima koje nemjerljivo poboljšavaju kvaliteu života, čuvaju naše zdravlje i omogućavaju nam dugovječnost

Produljite život dobrim navikama
Produljite život dobrim navikama (Arhiva)
Više o

navike

,

zdrave navike

,

dulji život

Zdrav život znači i dug život, a za njega je potrebno samo nekoliko svakodnevnih navika koje je vrlo jednostavno usvojiti. Radi se o malim stvarima koje nemjerljivo poboljšavaju kvaliteu života, čuvaju naše zdravlje i omogućavaju nam dugovječnost.

>> Osam super savjeta za dug život >>

Za početak, prestanite pušiti. Gotovo da i nema poroka koji možete usvojiti osim teških droga i alkohola koji će toliko smanjiti kvalitetu vašeg života i skratiti vam boravak na Zemlji. Kad se skinete s duhana, svijet će drugačije izgledati, mirisati i imati potpuno drugi, bolji okus.

>> Recept za dug život >>

Smijte se na glas što češće možete, jer takav iskreni smijeh od srca snižava tlak i sprječava srčane probleme. Ako ništa drugo, odvojite svaki dan nekoliko minuta za gledanje smiješnih videa na YouTubeu.

>> Savršen recept za dug i zdrav život >>

Jedite ribu, jer ako pogledate gdje se najbolje i najdulje živi - u Japanu, na Mediteranu i u Skandinaviji - tamo ljudi jedu puno ribe. Imaju malo kalorija, puno omega-3 masnih kiselina i sprječavaju probleme sa srcem i krvožilnim sustavom.

>> 7 tajni za dug i sretan život koje nećete pročitati u časopisima >>

Jedite orašaste plodove svakog dana u umjerenim količinama - bolje ćete se braniti od tumora, dijabetesa, bolesti srca i pluća.

Za kraj - ustanite se i hodajte. Stalno. Kad god možete. Hodanje je najbolja tjelovježba za ljudsko zdravlje, a možete je primjeniti bilo kada i bilo gdje.

11.12.2014. 16:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh