« Seks
objavljeno prije 13 dana i 3 sata
SAVJETI

Je li vam partneru stalo do seksa?

Ako vas ljubi dugo i često, jasno vam daje do znanja da je jako zainteresiran, a ako uz to radi romantičnu atmosferu i opušteno se šali s vama, očito je da vas želi zadržati

Može biti sjajno... a možda i ne ;)
Može biti sjajno... a možda i ne ;) (Arhiva)
Više o

partner

,

seks s novim partnerom

Znate i sami da prvi seks s novim partnerom ima toliko mogućih varijanti da ih nije moguće prebrojati, pa onda posljedično nije baš najjednostavnije shvatiti voli on seks ili ne...

Naime, on je uvijek pomalo stresan, no i sljedećih nekoliko susreta u krevetu mogu vam odmah otkriti kakve su vam šanse za ozbiljnu i dugoročnu vezu, tvrde seksolozi.

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Naime, ako novi partner nije sebičan i posvećuje puno vremena predigri, očito je da vas želi dobro uzbuditi, zainteresirati za svoje vještine i pokazati vam da je vrijedan vaše pažnje. Zaključak je jednostavan - ne želi biti prolazna avantura i zaljubljuje se u vas.

>> Maratonski seks nije i najbolji >>

Kad uz to pažljivo prati vaše reakcije i pokazuje da želi znati što volite, a što ne i tome se odmah prilagođava, jasno vam daje do znanja da je pažljiv ljubavnik kojem je jako stalo do vašeg zadovoljstva. 

>> Zašto muškarci zapravo žele seks >>

No, neke stvari možete shvatiti već i prije samog seksa - ako vas ljubi dugo i često, jasno vam daje do znanja da je jako zainteresiran, a ako uz to radi romantičnu atmosferu i opušteno se šali s vama, očito je da vas želi zadržati.

Dakle, postoje razne formule, ali dok ne dođe do seksa - ne zna se ništa.

20.04.2024. 19:28:36
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    21.04.2024. 09:14
    uvijek za sex haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh