« Život
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TRAŽITE I DAT ĆE VAM SE

Je li doista zaradio milijun dolara direktnom molbom?

POGLEDAJTE VIDEO - Komičar koji je preko Youtubea zatražio milijun dolara tvrdi kako mu je misteriozni doborčinitelj odgovorio na zahtjev

Craig Rowan ponosno pokazuje pismo svojeg dobročinitelja
Craig Rowan ponosno pokazuje pismo svojeg dobročinitelja (Youtube)
Više o

milijunaš

,

YouTube

,

milijun dolara

,

craig rowan

Naime, Craig Rowin snimio je seriju molbi koju je plasirao preko Youtubea, a koje su pogledali na deseci tisuća posjetilaca. "Milijunaši slušajte, imam za vas poslovni prijedlog. Vi posjedujete milijune i milijune dolara. Molim vas, dajte mi samo jedan milijunčić", obratio se komičar potencijalnim mecenama.

Sasvim neočekivano, ali čini se kako je jedan filantrop ozbiljno shvatio molbu, te odlučio Rowinu uplatiti traženi iznos. I sam komičar navodi kako je bio iznenađen pismom i telefonskim pozivom čovjeka koji se predstavio kao Benjamin i obećao mu svotu. No, poriče da je cijeli događaj samo farsa kojom si želi napraviti reklamu, te planira sve skeptike razuvjeriti 2. veljače, kada će mu Benjamin osobno predati ček na milijun dolara u jednom kazalištu na Manhattanu.

U svojim Youtube molbama Rowin se obratio poznatim osobama iz javnog života poput Lady Gage, Warrena Buffetta, Nelsona Mandele, Jamesa Earla Jonesa, te glumca Will Smitha. Posljednji video prikazuje ga obučenog u odijelo s bocom šampanjca. "Vratio sam se, ali vas neću tražiti milijun zbog ovoga", govori prije puštanja glasa svojeg mecene. Dodao je kako više neće tražiti novac, no svejedno je ostavio email adresu ukoliko se netko ipak odluči darovati mu još koji milijun.

21.01.2011. 16:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh