« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MABUS

Je li Antikrist već među nama?

Većina proročanstava o kraju svijeta govori o Antikristu koji će se pojaviti neposredno prije toga, a neki tvrde da je već stigao ...

Tko je Nostradamusov treći Antikrist
Tko je Nostradamusov treći Antikrist (Wikipedia)
Više o

napoleon

,

smak svijeta

,

apokalipsa

,

Adolf Hitler

,

Nostradamus

,

Antikrist

,

propast svijeta

,

Armagedon

,

Mabus

Mabus, Nostradamusov Antikrist treba se pojaviti pred propast svijeta, a kako svako malo netko predviđa Armagedon, vrijedi razmotriti neke potencijalne dokaze da se on već pojavio među nama.

Nostradamus je svoja proročanstva prvi put objavio 1555. godine, a u moru zbunjujućih stihova moglo se razabrati da će na svijet doći tri Antikrista, a smrt trećega prethodit će smaku svijeta.

>> Obama je Nostradamusov crni papa? >>

Teoretičari zavjera uglavnom se slažu da su prva dva Antikrista Napoleon i Hitler, a Nostradamus je trećeg Antikrista nazvao Mabus. Iako je ime čudno, zapravo nije nepoznato, a prema tumačima Nostradamusovih proročanstava, radi se o kodiranom imenu.

Neki tvrde da se radi o nekom svjetskom vođi, ali ako slijedimo tragove koje je Nostradamus ostavio u svojim proročanstvima, mogli bismo doći do istine. Nostradamus tvrdi da će treći Antikrist doći s Istoka i biti muslimanski vođa.

>> Gangnam Style je Nostradamusovo proročanstvo o kraju svijeta? >>

Ako uzmemo u obzir što je sve radio, primjerice, Osama bin Laden, mogli bismo već biti na pragu smaka svijeta, no s tim se ne slažu povjesničari i znanstvenici koji su proučavali Nostradamusa, već tvrde da je francuski prorok mislio na flamanskog slikara Jana Mabusea.

>> Zašto ljudi iznova očekuju Apokalipsu >>

Sve u svemu, najvjerojatnije ćemo Nostradamusovo proročanstvo o smaku svijeta moći protumačiti kao i sva ostala - nakon što se dogodi Apokalipsa ili Treći svjetski rat ...

12.10.2014. 11:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh