« Knjiga
objavljeno prije 1 godinu
KNJIGE

Jay W. Richards - JEDI POSTI SLAVI

Autor nam otkriva iznova sve dobrobiti stoljetne duhovne prakse, koristeći se uvidima iz raznih vrsta prehrana: paleo, ketogene, prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata...

Jedi posti slavi
Jedi posti slavi (Arhiva)
Više o

Miroslav Pelikan

,

osvrt

,

Jay W. Richards

,

Jedi posti slavi

Nedavno je objavljeno zanimljivo djelo Jay W. Richardsa JEDI POSTI SLAVI, u prijevodu s engleskog Anđelka Bošnjaka, na 334 stranice u nenametljivoj opremi.

Riječ je o knjizi koja će radoznalog čitatelja uputiti kako „ iscijeliti tijelo i nahraniti dušu", otvarajući „vodič kroz duhovne i tjelesne dobrobiti posta".

Autor nam otkriva iznova sve dobrobiti stoljetne duhovne prakse, koristeći se uvidima iz raznih vrsta prehrana: paleo, ketogene, prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata..

Na temelju brojnih istraživanja autor nam predlaže 40 dnevni program posta, koji se može koristiti u bilo koje vrijeme godine ili u korizmi.

Nakladnik ističe kako je „Jay Richards povezao bogatu tradiciju i praksu kršćanskoga nauka s rastućom znanstvenom podrškom postu".

Na kraju, ova vrijedna knjiga nam ponajprije „pomaže razumjeti zašto je post važan, na koji nas način duhovno hrani i potpomaže".

Piše: Miroslav Pelikan
02.04.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh