« Seks
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Jači orgazmi uz malo - marice?

Ispitanici tvrde i da su orgazmi dugotrajniji, ali to ne mora biti objektivno, već kako nas trava uspori tako nam se čini da nam orgazam duže traje

Malo žiže prije seksa ne škodi, dapače :)
Malo žiže prije seksa ne škodi, dapače :) (Arhiva)
Više o

seks

,

marihuana

,

orgazam

Marihuana i seks oduvijek imaju neraskidivu vezu, a i vi ste vjerojatno barem čuli nekoga tko je hvalio mogućnosti pametne konzumacije marice prije dobrog seksa. E, sad je to i dokazano, da baš ne kažemo znanstveno...

Naime,  novi, kakti pametni vibrator na tržištu ima sasvim inovativne postavke - može mjeriti i zapisati jačinu orgazma na grafu. Tvrtka je odlučila provesti istraživanje kojim bi pokazala što sve može učiniti njihov pametni 'gadget', a temeljilo se na tzv. potgasmu.

Proučavali su intenzitet orgazma kod žena koje su prethodno konzumirale marihuanu. CEO kompanije, Liz Klinger, opisala je iskustvo: " Orgazmi su mi se činili dugotrajniji i varirali su u intenzitetu." 

Iste je učinke osjetila i softverašica Maggie: "Najčešće kad sam pod utjecajem marihuane osjetila su mi jako izražena. Mekana deka je još mekša, hrana je finija, omiljene su mi komedije još zabavnije. Nije me iznenadilo da mi je tijelo više reagiralo."

Istraživanje koje još nije službeno izašlo, a proveo ga je Centar za seksualno zdravlje u St. Louisu, tvrdi da je čak 53 posto žena iskusilo jače orgazme nakon pušenja marihuane. 

Tvrde i da su orgazmi dugotrajniji, ali to ne mora biti objektivno, već kako nas trava uspori tako nam se čini da nam orgazam duže traje. 

I druga su istraživanja dokazala da trava djeluje na seksualnu aktivnost. Istraživanje u časopisu Journal of Sexual Medicine dokazalo je da su ljudi koji konzumiraju marihuanu 20 posto više seksualno aktivni

Ovakvi rezultati mogu biti povezani i s učinkom THC-a iz marihuane na talamus u mozgu - dio koji je povezan s uzbuđenjem. 

Marihuana djeluje jednako i na muškarce, a umjetnik Victor Escobar ispričao je: "Biti 'napušen' za vrijeme seksa jedan je od najoslobađajućih osjećaja koje ljudsko tijelo može proživjeti."

07.06.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh