« Žene
objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana
MAJČIN DAN

Iznenadi mamu poklonom i porukom na kućni prag

Mame su uvijek tu za nas, njima je naša sreća najvažnija. Zahvalimo im se personaliziranom porukom uz najkvalitetnije proizvode koji će osnažiti njihovo zdravlje i istaknuti prirodnu ljepotu

Zahvalite se mamama
Zahvalite se mamama (Arhiva)

Vjerujemo da je misija koja dolazi iz bio&bio povodom Majčinog dana, podudarna s našom: želimo izmamiti mamama najveći osmijeh na lice. To ćemo sigurno i ostvariti posebnim znakom pažnje.

Odaberite organske proizvode koji će osnažiti njeno zdravlje, certificiranu prirodnu kozmetiku ili vrhunske dodatke prehrani za snažan imunitet!

Na bio&bio web shopu pronaći ćete savršene ideje, a najbitniji dio ove priče je personalizirana poruka mami, koju će bio&bio tim ručno ispisati u vaše ime i isporučiti joj znak vaše ljubavi i pažnje na ruke.

Za mamu samo najbolje i to odmah  

Naručite proizvode koji će je razveseliti klikom na link, napišite u napomenu narudžbe „Hvala ti za sve", ili nešto osobno. Nakon odabira idealnog poklona, bio&bio tim će ručno ispisati čestitku za vašu mamu i pripremiti je za dostavu.

Odlučite li se za brzu zagrebačku i splitsku dostavu, sve naručeno za mamu dolazi joj na kućni prag isti dan pa preostaje samo čekati povratnu reakciju u obliku osmijeha ili suza radosnica. Zvuči dobro, zar ne? Dostavne zone i druge detalje provjerite na webu i krenite u shopping čim prije jer Majčin dan je u nedjelju, 8. svibnja.

Sretan Majčin dan!

05.05.2022. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    05.05.2022. 21:39
    Majcin dan 8 5
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh