« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SEZONA KISELIH KRASTAVACA

Izjave tjedna - 6. do 13. kolovoza

Jedna je ulica postala najuža u Zagrebu, a jedan predsjednik ne zna kada će i hoće li uopće oduzeti odličja jednom ratnom zločincu

izjave tjedna
izjave tjedna (Shutterstock)
Više o

Dario Šimić

,

Krešimir Sever

,

Ivo Josipović

,

izjave tjedna

,

Varšavska

Predsjednik Ivo Josipović je na pitanje kada će oduzeti odličja Branimiru Glavašu izjavio kako još nije dobio pravomoćnu presudu protiv Glavaša, a kada je dobije pogledat će jesu li ispunjeni svi zakonski uvjeti te će "postupiti isključivo po zakonu".

Dario Šimić, ''zlatni dečko Dinama'', završio je svoju igračku karijeru, a objavio je na to konferenciji za novinare održanoj u Dinamu. U zagrebačkom klubu započeo je igračku karijeru i u njega se vratio prije nešto više od tri mjeseca.

''Vlada mora utjecati na zadržavanje cijena hrane i energenata, a zajedno s oporbom i na cijene komunalija, jer bi poskupljenja potpuno uništila ionako slab standard hrvatskih obitelji", ocijenio je predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.

Aktivisti Zelene akcije i udruge Pravo na grad upozorili su da je Varšavska postala najuža ulica u Zagrebu, a do ljudi koji žive u njoj ne mogu vozila hitne pomoći ni vatrogasna vozila. Što je očito normalno ako živite u Hrvatskoj. (Infopunkt/metro-portal)

13.08.2010. 23:35:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh