Metro-portal.hr

objavljeno 13.08.2010. 23:35:28
SEZONA KISELIH KRASTAVACA

Izjave tjedna - 6. do 13. kolovoza

Jedna je ulica postala najuža u Zagrebu, a jedan predsjednik ne zna kada će i hoće li uopće oduzeti odličja jednom ratnom zločincu

izjave tjedna
izjave tjedna (Shutterstock)

Predsjednik Ivo Josipović je na pitanje kada će oduzeti odličja Branimiru Glavašu izjavio kako još nije dobio pravomoćnu presudu protiv Glavaša, a kada je dobije pogledat će jesu li ispunjeni svi zakonski uvjeti te će "postupiti isključivo po zakonu".

Dario Šimić, ''zlatni dečko Dinama'', završio je svoju igračku karijeru, a objavio je na to konferenciji za novinare održanoj u Dinamu. U zagrebačkom klubu započeo je igračku karijeru i u njega se vratio prije nešto više od tri mjeseca.

''Vlada mora utjecati na zadržavanje cijena hrane i energenata, a zajedno s oporbom i na cijene komunalija, jer bi poskupljenja potpuno uništila ionako slab standard hrvatskih obitelji", ocijenio je predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.

Aktivisti Zelene akcije i udruge Pravo na grad upozorili su da je Varšavska postala najuža ulica u Zagrebu, a do ljudi koji žive u njoj ne mogu vozila hitne pomoći ni vatrogasna vozila. Što je očito normalno ako živite u Hrvatskoj. (Infopunkt/metro-portal)

13.08.2010. 23:35:28
http://metro-portal.hr/izjave-tjedna-6-do-13-kolovoza/46103/