« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
I U HRVATSKOJ

Izašao PlayStation Move

PlayStation Move napravljen je za PS3 i u realnom vremenu prati pokrete igrača te ih prenosi u igru

PlayStation Move
Više o

PlayStation 3

,

Playstation Move

,

Cary Fukunaga

Na policama je PlayStation Move, objavio je prije nekoliko dana Sony Computer Entertainment Europe zajedno sa službenim cijenama po kojima Move možete nabaviti u našim dućanima. 

Riječ je o posebnom kontroleru za PlayStation 3 konzolu posebno dizajniranom da precizno i u realnom vremenu prati vaše pokrete te ih prenosi u igru. To dakako uključuje i posebne igre dizajnirane specifično za PS Move, a neki od naslova koji izlaze uz sam kontroler su Sports Championship, EyePetTM Move izdanje, Kung Fu Rider i Start the Party.

A cijena?

Naravno, vjerojatno najzanimljivija i nformacija u cijeloj ovoj vijesti je cijena ovog kontrolera za upravljanje pokretima u Hrvatskoj. Move bi od danas trebali moći nabaviti u trgovinama diljem Hrvatske po cijeni od 349 kuna, uz dodatni navigacijski kontroler čija cijena iznosi 249 kuna. Dakako, ukoliko još nemate PlayStation Eye kameru, računajte da i taj komad opreme morate nabaviti kako bi uživali u blagodatima kontrole pokretima u PlayStation Move izdanju.

Start paket koji sadržava PlayStation Move kontroler pokreta, PlayStation Eyekameru i start CD s demo igrama Sports Champions, Tiger Woods PGA Tour 11, Start the Party! te još koječim bit će dostupan po cijeni od 499 kuna.

Čitajte HCL Gaming Portal PlayStation Move stigao u trgovine

17.09.2010. 22:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh