« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
POSLASTICA ZA GAMERE

Feniks gaming arena na Sajmu glazbe i multimedije

U srijedu, 22. rujna u paviljonu 8. Zagrebačkog velesajma ne propustite turnire u video igrama

Feniks Gaming Arena
Feniks Gaming Arena (HCL)
Više o

gameri

,

sajam glazbe i multimedije

,

gaming tržište

,

doškolovanje

Sajam Glazbe i Multimedije 2010, koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu, ove godine u sklopu svoga programa sadržavati će i jedan pravi gamerski događaj nazvan Feniks gaming arena! Ovaj event za ljubitelje video igara donose Feniks-kompjutori, a za organizaciju će se pobrinuti ekipa sa HCL portala, odnosno iz udruge Hrvatska Cyber Liga. Sve započinje slijedeću srijedu, 22. rujna u paviljonu 8. Zagrebačkog velesajma, a trajati će sve do nedjelje 26. rujna.

Posjetitelje Feniks gaming arene očekuju bogati turniri u igrama Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Call of Duty 2 i Call of Duty 4: Modern Warfare, a tu je i nezaobilazni freeplay dio u kojem će svi posjetitelji moći zaigrati par igara na jednom od 18 računala te sveukupno pet Wii i PS3 konzola.

Osim velikih turnira za lokalne profesionalce u navedenim igrama, posjetitelji će moći sudjelovati i u mini-turnirima namijenjenima mlađim zaljubljenicima u video igre te njihovim roditeljima koji će se moći u virtualnom svijetu sučeliti sa drugom djecom i njihovim roditeljima.

Profesionalnim igračima daleko najzanimljiviji dio eventa biti će turniri u spomenutim igrama, a oni će se održati u subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna. Pobjednike turnira očekuju bogate hardverske nagrade iz Feniks Kompjutora, Razera i SpeedLinka. Prijave za turnire još su uvijek otvorene, a ostati će takvima do 23. rujna u 23:59 sati. Više detalja o eventu te prijavama za turnire saznajte na HCL portalu.

Više na HCL-u Feniks gaming arena na Sajmu glazbe i multimedije

18.09.2010. 10:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh