« Život
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
TISAK

Izašao novi broj časopisa Maslinar

Uživajte u novome, bogatijem Maslinaru, i ne zaboravite se pretplatiti, jer je u tijeku akcija, u kojoj uz pretplatu na poklon dobivate Maslinarski rokovnik i Kalendar

Novi broj Maslinara
Novi broj Maslinara (Maslinar)
Više o

Maslinar

,

novi broj

,

teme

U novome broju časopisa Maslinar možete pročitati sve o buhi, tripsu i cvrčku te kako se zaštititi od ovih štetnika. Tu su i savjeti o navodnjavanje, bez kojega očito maslini nema budućnosti. Da je tome potvrđuju i sjajna iskustva Izraelaca, koji su svoju sušnu zemlju, upravo zahvaljujući izvrsnim sustavima za navodnjavanje, pretvorili u plodnu oranicu.

O izraelskim iskustvima saznajte iz prve ruke, od izaslanstva Ministarstva poljoprivrede koje je nedavno boravilo u toj zemlji.

A kad uz navodnjavanje ili bez njega, mukotrpnim radom stignemo do berbe, na scenu stupa prerada, koja se očito u svijetu iz godine u godinu poboljšava, pa je tako Mirella Žanetić, opisala novi, revolucionarni proces prerade u kojem se električnim impulsima stiže do većeg randmana. 

Revolucionarnih tema u ovome broju doista ne manjka, a one koje će zasigurno svi pročitati su teme o korištenju maslinovog ulja umjesto viagre te kavijaru od maslinovog ulja.

Uz ove i još mnoge druge tekstove, uživajte u novome, bogatijem Maslinaru, i ne zaboravite se pretplatiti, jer je u tijeku akcija, u kojoj uz pretplatu na poklon dobivate Maslinarski rokovnik i Kalendar.

26.06.2012. 12:46:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh