« Glazba
objavljeno prije 14 godina
NOVI ALBUM

Izašao novi album Chemical Brothersa

Sedmi po redu album britanskog elektronskog dua nosi naziv "Further"

chemical brothers
chemical brothers (The Chemical Brothers)
Više o

novi album

,

policjac

,

siniša šoštarić

Album je bio najavljen singlovima ''Escape Velocity'' i ''Swoon'' te je prvo izdanje benda koje donosi i filmiće koji prate svaku od 8 pjesama na albumu!

Gotovo tri godine od izlaska njihovog petog uzastopnog broj 1 albuma u Velikoj Britaniji "We Are The Night", na novom albumu "Further" Tom Rowlands i Ed Simons istražuju bezgranične mogućnosti svog zvuka. Krećući na put kroz četiri dekade elektronske buke, Tom i Ed ufurali su se u zvuk njihovih povremenih "Electronic Battle Weapon" izdanja i dopustili su da taj križanac veličanstveno mutira na cijeli novi album.

Semplirani vokali i djelovi vokala provučeni su kroz pojedine stvari u želji da se stvori atmosfera s njihovih legendarnih live setova. "Further" je kulminacija gotovo dvije dekade psihodeličnih istraživanja, virtualna kolekcija koja donosi The Chemical Brothers u svom najopuštenijem i najmelodičnijem izdanju.

"Further" osim osam novih pjesama donosi i novu suradnju s dugogodišnjim vizualnim partnerima Adamom Smithom i Marcusom Lyallom, koji su za svaku od pjesama kreirali i prateće video materijale, koji su također nastali za snimanja albuma. Filmovi su premijerno emitirani na koncertima benda, a nakon njih, naći će se i na posebnom DVD izdanju.

Popis pjesama:

1. Snow
2. Escape Velocity
3. Another World
4. Dissolve
5. Horse Power
6. Swoon
7) K+D+B
8) Wonders Of The Deep

15.06.2010. 17:28:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh