« Glazba
objavljeno prije 14 godina
LUDBREG FEST

Tri odlična dana ludbreškog Idemo otok! festivala

Headlineri festivala su sve popularniji Kawasaki 3P, Adastra i odlični TBF-ovci

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Idemo otok!)
Više o

TBF

,

Kawasaki 3P

,

Adastra

,

akcija

,

Kus kus

,

afrička kuhinja

,

tajine

,

oranica.net

Ovogodišnji festival Idemo otok! koji po prvi puta traje tri dana (2.-4. srpnja) dat će vam priliku da se odlično zabavite uz 12 bendova i mnogobrojne DJ-e na tri stagea na  ludbreškom Otoku mladosti.

Prvog dana, tj. u petak glavna pozornica bit će pretežno punkerska, točnije nastupit će koprivnički Barkod, zagrebački Cherkezi, te ska punk rockeri Valungari. Osim njih tu je i zanimljivi black metal sastav Manheim iz Zaboka. Glavni headlineri prve večeri su zagrebački punk bend Pankerfaust, te dobitnici čak sedam Zlatnih Koogla za 2010. godinu i Porina za najbolji album alternativne rock glazbe, vrhunski i sve popularniji ska-punk bend Kawasaki 3P.

Na reggae/dub stageu moći ćete uživati u laganim reggae ritmovima koje će puštati ludbreški DJ-i Ivo i Petar, a na electronica stagu očekuje vas cijelonoćna zabava uz šest DJ-a koji nam dolaze iz svih krajeva Hrvatske.

Subota će na glavnom stageu većinom biti za rock i metal -  koprivnički Flamethroweri će dati publici dobru dozu heavy metala, a dolaze nam i trash metalci Vortex iz Osijeka, te Cold Snap i Condors Skye iz Varaždina. Osim njih tu su i dva rock benda koji su zvijezde večeri - Adastra  i TBF koji su istaknutiji i kvalitetniji bendovi hrvatskog mainstreama te ih ne treba posebno predstavljati.

Od ranih popodnevnih sati na reggea/dub stage dolazi odličan Digitron Sound System iz Zagreba koji će puštati dub, dubstep, reggae i ska sve do sitnih sati. Na electronica stageu  cijelu će noć razvaljivati 6 DJ-a iz Zagreba, Koprivnice, Križavaca i Varaždina.

Nedjelja je rezervirana za chillanje, radionice, predstavljanje udruga i ostale aktivnosti. Tijekom dana Digitron Sound System će dizati atmosferu, a na electronica stageu bit će i lokalni DJ-i. Za one najhiperaktivnije sva tri dana će biti organizirano i igranje paintballa.

Cijene festivalskih ulaznica su u pretprodaji 60 kn, a od 17. lipnja 80 kn. Ako mislite doći samo jedan dan cijene u pretprodaji su 30 kn za petak, te za subotu 40 kn. U slučaju da niste blizu mjesta pretprodaje ulaznica, omogućena je i rezervacija ulaznica po pretprodajnim cijenama preko web stranice festivala. Kampiranje će ove godine biti na dvije lokacije, te će biti besplatno kao i prethodnih godina.

Više informacija na web stranici festivala: http://www.idemootok.com.

Pretprodaja ulaznica:
Ludbreg - Amadeus, Desperado
Varaždin - Lavra
Koprivnica - Koogla
Zagreb - Dirty Old Shop

16.06.2010. 09:35:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh