Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2010. 17:28:01
NOVI ALBUM

Izašao novi album Chemical Brothersa

Sedmi po redu album britanskog elektronskog dua nosi naziv "Further"

chemical brothers
chemical brothers (The Chemical Brothers)

Album je bio najavljen singlovima ''Escape Velocity'' i ''Swoon'' te je prvo izdanje benda koje donosi i filmiće koji prate svaku od 8 pjesama na albumu!

Gotovo tri godine od izlaska njihovog petog uzastopnog broj 1 albuma u Velikoj Britaniji "We Are The Night", na novom albumu "Further" Tom Rowlands i Ed Simons istražuju bezgranične mogućnosti svog zvuka. Krećući na put kroz četiri dekade elektronske buke, Tom i Ed ufurali su se u zvuk njihovih povremenih "Electronic Battle Weapon" izdanja i dopustili su da taj križanac veličanstveno mutira na cijeli novi album.

Semplirani vokali i djelovi vokala provučeni su kroz pojedine stvari u želji da se stvori atmosfera s njihovih legendarnih live setova. "Further" je kulminacija gotovo dvije dekade psihodeličnih istraživanja, virtualna kolekcija koja donosi The Chemical Brothers u svom najopuštenijem i najmelodičnijem izdanju.

"Further" osim osam novih pjesama donosi i novu suradnju s dugogodišnjim vizualnim partnerima Adamom Smithom i Marcusom Lyallom, koji su za svaku od pjesama kreirali i prateće video materijale, koji su također nastali za snimanja albuma. Filmovi su premijerno emitirani na koncertima benda, a nakon njih, naći će se i na posebnom DVD izdanju.

Popis pjesama:

1. Snow
2. Escape Velocity
3. Another World
4. Dissolve
5. Horse Power
6. Swoon
7) K+D+B
8) Wonders Of The Deep

15.06.2010. 17:28:01
http://metro-portal.hr/izasao-novi-album-chemical-brothersa/42666/