« Glazba
objavljeno prije 10 godina
SPOT

Ivana Kindl snimila video broj unazad

Novi spot za aktualni singl Želim više snimljen je na zanimljiv način, a redatelj spota bio je Luka Nižetić

Vrlo zanimljiv spot
Vrlo zanimljiv spot (Menart)
Više o

Ivana Kindl

,

novi spot

Ivana Kindl pripremila nam je vrlo zanimljiv video broj za aktualni singl Želim više, u kojem Luka Nižetić, u ulozi redatelja, donosi neke sasvim nove i neobične ideje....

U režiji Luke Nižetića, koji priznaje da se režije video spotova prima isključivo za one pjesme koje ga na prvu osvoje, proteklog tjedna snimljen je video broj i to u jednom kadru:'Nisam previše razmišljao o scenariju, jednostavno sam preslušavajući pjesmu došao na ideju kako bi bilo super da je snimimo u jednom kadru, ali unatrag. Za to nam je trebala talentirana glumica koja će biti sposobna pjevati tekst pjesme 'naopako' i sav taj talent emocija, ekspresivnosti i izgovora našli smo u Petri Dugandžić. Dan ranije odradili smo temeljite probe jer smo znali, ako u finalnom snimanju pogriješimo, da moramo sve ispočetka, a to je zahtjevalo puno vremena, prvenstveno po pitanju zahtjevnosti šminke. Ivana Bilandžija Billy napravila je pravu art masku i još više pridonijela zanimljivosti samog kadra.' - dodaje Luka.

Za Ivanu ovo snimanje video broja bilo je jedno od najnapetijih snimanja do sad, upravo zbog snimanja iz prvog i jedinog pokušaja:' Iznimno mi je drago zbog suradnje s dugogodišnjim prijateljem Lukom Nižetićem koji je došao na ideju da snimimo pomalo pomaknut spot u jednom kadru. Lukine fotografske radove pratim neko vrijeme, volim njegovu svestranu umjetničku prirodu i s punim povjerenjem sam mu se prepustila. Glavnu ulogu u videu prepustili smo sjajnoj glumici Petri Dugandžić koja je odmah pristala na suradnju i sjajno odradila nimalo lagan zadatak. Bilo je to jedno od najzanimljivijih snimanja do sad, rezultatom sam i više nego zadovoljna!'

Pogledajte spot:

I Ivana i Luka jednoglasno zaključju da bez Petre Dugandžić ovaj spot ne bi mogli ni snimati, dok se ona bez previše premišljanja odmah prihvatila izazova i sve odradila na visoko profesionalnom nivou, kao da se radilo o nekoj velikoj filmskoj ulozi: 'Ivanin poziv za suradnju na spotu pjesme "Želim više" osobito me obradovao jer me pjesma "kupila" na prvo slušanje, a Ivaninu glazbu slušam i volim godinama. Očekivala sam isključivo uživanciju, no nakon našeg prvog sastanka s Lukom otvorio se i izazov. Izgovarati tekst unazad, skidati šminku paralelno pazeći na točan tajming, a u svemu tome zadržati emociju koju pjesmom želimo prenijeti i nije zadatak s kojim se svakodnevno susrećem. Na kraju priče mogu reći da sam u svemu ipak uživala uz mininum stresa, da su svi veliki profesionalci i da smo disali kao jedno tijekom tih nekoliko minuta jednog jedinog pokušaja, u kojem smo i uspjeli snimiti ovaj poseban spot.' zaključila je za kraj priznata glumica.

Pjesma „Želim više" ujedno je treći singl koji će se naći na Ivaninom nadolazećem, petom studijskom albumu, na kojem u suradnji s Alenom Križajem, radi već godinu dana.

 

Sve novosti o Ivani Kindl, njenom skorašnjem albumu te nastupima pratite na njenoj službenoj www.ivana-kindl.com i Facebook stranici.  

28.05.2014. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh