« Glazba
objavljeno prije 10 godina
FINALE

Finalisti natječaja „Zasviraj sa Žujom“ u Vintage Industrial Baru 29. svibnja

Nakon tri finalna kruga natječaja Zasviraj sa Žujom u kojima su putem Žujine Facebook aplikacije odabrana tri finalista, poznat je i četvrti prema odabiru žirija

Sjajna večer mladih bendova
Sjajna večer mladih bendova (INmusic)
Više o

finale

,

Vintage Industrial Bar

,

Zasviraj sa Žujom

,

INmusic 2014

Još samo jedan dan do finalne večeri u kojoj će postati poznato tko će se od finalista natječaja Zasviraj sa Žujom predstaviti brojnoj publici devetog INmusic festivala.

Nakon tri finalna kruga natječaja Zasviraj sa Žujom u kojima su putem Žujine Facebook aplikacije odabrana tri finalista, poznat je i četvrti prema odabiru žirija.

The Black Room iz Zagreba, Flavaroom iz Rijeke te pobjednici trećeg kruga, bend Pešes iz Brela dobili su konkurenciju u vidu bjelovarskih rokera Them Moose Rush. Posljednje finaliste odabrao je stručni žiri u kojem su se nalazili glazbeni novinar Ante Perković te predstavnici organizatora natječaja, tj. Ožujskog piva te INmusic festivala.

Svi ovi bendovi pred sobom imaju još samo jednu prepreku kako bi posljednji dan festivala zasvirali na Main stageu pred mnogobrojnom publikom INmusic festivala. Ovaj četvrtak, 29. svibnja, u zagrebačkom Vintage Industiral Baru održat će se finalni događaj u kojem će nastupiti sva četiri benda i pokušati impresionirati stručni žiri sastavljen od domaćih glazbenih novinara. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

Čitav događaj začinit će Ljetno Kino, bend s ruba Jadrana koji će uz ukulele, klarinet, bubanj te višeglasno pjevanje svima ponuditi originalni zvuk i natjerati na ples dok će nas kroz večer voditi Remi, zaštitno lice grupe Elemental. Kao i uvijek bez dlake na jeziku, ali ovaj put s gipsom na nozi.

Ožujsko pivo i INmusic festival pozivaju sve zainteresirane da od 20 sati dođu podržati mlade, neafirmirane i kvalitetne bendove na putu prema slavi. Vaša podrška će im pomoći da ovog lipnja zasviraju uz najveće svjetske bendove poput The Black KeysPixiesMGMTFoalsThe FratellisBombay Bicycle ClubWolfmotherFlogging Molly i mnoge druge.

Karte za jedan od najiščekivanijih festivala ove godine kupite za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru te putem Tisak Media Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službene stranice festivala.

28.05.2014. 11:57:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh