« Glazba
objavljeno prije 10 godina
SCHENGENFEST 2014

Jeftinije na Schengenfest do 28. svibnja

Najbolji i najluđi festival ovog ljeta poziva vas na zagrijavanje u Tvornicu kulture 31. svibnja na Rock Am Factory

Zagrijavanje je u Tvornici
Zagrijavanje je u Tvornici (Schengenfest)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Schengenfest 2014

,

Rock Am Factory

Željni ste dobre zabave? Želite na Schengenfest? Iskoristite ovu priliku jer samo  još dva dana, do 28. svibnja, svoje ulaznice možete kupiti po jeftinijoj cijeni od 60,50 eura, u što je uključeno i kampiranje.

Od lipnja u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice, a organizatori upozoravaju da svoje ulaznice nipošto ne kupujete na mjestima koja nisu za to ovlaštena. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr; www.entrio.hr ili putem www.kartoteka.si.

Sunce, glazba i pregršt dobre zabave, sve vas to očekuje od 1.- 3. kolovoza u Vinici na hrvatsko-slovenskoj granici. Ako ne znate gdje je Vinica, ma „vidi se" i iz satelita J http://www.maplandia.com/slovenia/crnomelj/vinica/. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji, svake je godine sve bolji, sve više seksi i definitivno "sve provokativniji".

Ne možete dočekati? Čini vam se da će dva mjeseca do festivala trajati cijelu vječnost? Ne brinite!

Schengenfest će ove godine,  prvi put prije samog festivala, „ući" u Tvornicu kulture!

Svi koji u subotu, 31. svibnja, dođu na „Rock Am Factory", (kreativan naziv za gostovanje "Rock Am Klub" programa koji se inače održava u sve popularnijem Klubu), na kojem nastupaju KUNG FOO FIGHTERS, MADE IN IRON, KEIN ENGEL i AENIMA (tribute bendovi Foo Fightersa, Rammsteina, Iron Maidena i Toola), korak su bliže da osvoje 2 besplatne festivalske ulaznica i, naravno, uz dobro društvo korak su bliže dobrom vikendu!

Tvornica i Schengenfest vas časte jer žele da se usred  ljeta dobro zabavljate uz tisuće ljudi željnih odličnog ovogodišnjeg line upa;  Die Antwoord, H.I.M, 2CELLOS, Morcheeba, Djaikovski, Bajaga i Instruktori samo su neki od izvođača koji vas očekuju u  na ovogodišnjem „festu".

Ulaznice za „Rock Am Factory", dostupne su po cijeni od 40 kn u pretprodaji ili 50 kn na dan koncerta, a potražite ih na službenim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

ili putem sustava Entrio

Doći možete i na after, a cijena ulaznice bit će 20kn.

Sve informacije o programu pratite na stranici Tvornice kulture

27.05.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh