« Ekosfera
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
STUPIDARIJA

Ispunjene kvote za male elektrane?

Proklamirana energetska neovisnost očito funkcionira samo kad je u sprezi s krupnim kapitalom i provizijama

Ovo našoj državi ne treba, barem tako misli Čačić
Ovo našoj državi ne treba, barem tako misli Čačić (Arhiva)
Više o

obnovljivi izvori energije

,

solarne elektrane

,

kvote

,

male elektrane

Solarnu elektranu ne možete pokrenuti jer su - ispunjene kvote?! Barem tako tvrdi Čačićeva monstruozna tvorevina zvana Ministarstvo gospodarstva koja se očito pretvara u još jednu utvrdu krupnog kapitala, čudnih poslova i, jel'te, provizija ...

Neki je birokrat, bilo da mu je Ratko vodio ruku mislima ili svojom vlastitom, napisao da se na krovovima hrvatskih kuća može postaviti 15 MW solarnih elektrana i, pazi vraga, to se i dogodilo za 30 dana.

Znači, ako biste željeli slijediti proklamiranu orijentaciju na obnovljive izvore energije i pomoći državi da ispuni propisane obveze po količini takvih izvora u Lijepoj našoj, zakasnili ste ...

Postaviti pitanje tko je tu lud potpuno je nepotrebno, jer je odgovor jasan - oni koji su izašli na izbore.

Jedino nam preostaje čekati kad će neki HNS-ov genijalac, od Vrdoljaka na niže, progovoriti o novoj, genijalnoj investiciji koju je ovoj državi osigurao Ratko Vlada u Sjeni Čačić.

14.01.2013. 13:21:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Anton
    17.01.2013. 17:45
    Radi se o dogovorenom MINIMUMU, a ne o MAKSIMUMU s EU o obvezi korištenja obnovljivih izvora električne energije. Nema gornje granice korištenja obnovljivih izvora, samo obveza donje granice, dakle radi se o pogrešnom razumijevanju birokracije o obvezama preuzetih iz EU.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh