« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
EH, DA ...

3 stvari koje se mogu naučiti u lošoj vezi

Loše veze nisu nikako iznimka, no na sreću još uvijek nisu niti pravilo, no svejedno biste takvo loše razdoblje u životu mogli iskoristiti za napredak

Nakon loše veze mora ostati neko iskustvo i znanje ...
Nakon loše veze mora ostati neko iskustvo i znanje ... (Shutterstock)
Više o

učenje

,

veza

,

pogreške

,

loša veza

Prekid veze traumatičan je događaj za obje strane, čak i za onu koja je inicirala prekid, no umjesto da tugujete za lošom vezom, vrijeme je za učenje životnih lekcija koje će spriječiti da se u budućnosti takve stvari ne ponavljaju.

Što trebate zapamtiti? Donosimo tri najvažnije stvari:

Svađanje bez prekida - svađa mora biti malo glasnija razmjena suprotstavljenih mišljenja podržanih argumentima i razumijevanjem stavova partnera, a ne poligon za izbacivanje skrivenih misli ili, još gore, uvreda i ucjena.

Vrijeme za odlazak - znate onaj osjećaj kad niste sigurni o čemu se radi, ali znate da nešto nije u red? E, to su problemi u vašoj vezi koje morate osvijestiti i poraditi na njima. U slučaju da to ne upali, vi ste ti koji trebate inicirati prekid.

Zaslužujete samo najbolje - to bi vam trebalo biti jasno već nakon prvog prekida i analize ponašanja partnera koja u tim trenucima neminovno slijedi. Jednostavno, toleranciju treba izbrusiti i postaviti jasne granice preko kojih nikada, ali nikada ne smijete ići.

Nadamo se da će vam pomoći ...

03.12.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh