« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KOSOR NAJAVILA

Ići ćemo u drastične zakonske mjere protiv huliganstva na stadionima

Predsjednica Vlade najavila je oštrije i odlučnije korake u borbi protiv huliganstva na nogometnim stadionima komentirajući jučerašnje izgrede

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev/CROPIX)
Više o

Jadranka Kosor

,

zakon

,

shimitzu

"Sigurno je da moramo mijenjati zakon i ovlasti policije u smislu da svaki policajac, osiguravajući svaki život u Hrvatskoj, pa i onda svih navijača kao i materijalna dobra, bude prije svega sam siguran", kazala je dodajući kako u tom smislu treba napraviti odlučne rezove i promjene.

"Očito je da ćemo morati ići u drastične zakonske mjere, odnosno kazne za počinitelje kaznenih djela", istaknula je procijenivši kako je "očito da treba još dublje zarezati".

Komentirala je i prvosvibanjske prosvjede sindikata rekavši kako misli da građani razumiju situaciju u kojoj se zemlja nalazi i što sve Vlada može i ne može poduzeti.

Rekla je kako će ponovno pozvati sindikalne čelnike na dijalog. "Nudili smo puno toga da napravimo sporazum o socijalnom partnerstvu u krizi, ali kako sindikati nisu odgovorili na to - pozivam ih ponovno", kazala je ocijenivši dobrim znakom što su sve sindikalne središnjice na sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća podržale vladin program gospodarskog oporavka. (hina/metro-portal)

02.05.2010. 14:44:53
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    02.05.2010. 18:08
    u Kini to rješavaju brzo i efikasno: dugotrajnim zatvorom ili čak smrtnom kaznom... tako da je tamo mnogo manje huliganstva :-P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh