« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAPOKON :)

Huawei P50 Pro dostupan u Hrvatskoj

Huawei P50 Pro je uređaj modernog izgleda i snažnih performansi koji sadrži revolucionaran sustav kamere koji korisnicima omogućuje savršenu rekreaciju stvarnog svijeta na digitalnoj fotografiji

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro (Arhiva)
Više o

Hrvatska

,

dostupnost

,

Huawei P50 Pro

Huawei je objavio početak prodaje najnovijeg flagshipa, Huawei P50 Pro uređaja, te je ovaj pametni telefon sada dostupan i korisnicima u Hrvatskoj. Huawei P50 Pro je uređaj modernog izgleda i snažnih performansi. Sadrži revolucionaran sustav kamere koji korisnicima omogućuje savršenu rekreaciju stvarnog svijeta na digitalnoj fotografiji. Uz P50 Pro, na tržištu će uskoro biti dostupan i preklopni P50 Pocket, dok su FreeBuds Lipstick slušalice već dostupne.

Lagan i kompaktan

P50 Pro je dizajniran tako da sadrži sve moćne performanse unutar kompaktnog i laganog kućišta. Telefon teži samo 220 grama, a unatoč velikom 6.6 - inčnom OLED zaslonu visoke rezolucije od 120 Hz koji može prikazati do 1,07 milijardi boja, P50 Pro savršeno leži u svačijoj ruci.

Nova tehnologija Huawei XD Optics korisnicima pruža bolju jasnoću fotografija, a nadograđeni mehanizam XD Fusion Pro obrađuje slike i omogućuje reprodukciju raznih detalja. P50 Pro opremljen je i značajkom True - Chroma Shot koja koristi nadograđeni sustav senzora ambijentalnog svjetla, širok raspon boja P3 i prilagodbu više od 2.000 boja, kako bi svijet prikazao u njegovoj pravoj boji.

Dual-Matrix kamera

Huaweijevi pametni telefoni oduvijek su se odlikovali jedinstvenim dizajnom, a zahvaljujući elegantnom, geometrijskom dizajnu Dual-Matrix sustava kamere, P50 Pro korisnicima omogućuje potpuno uranjanje u svijet mobilne fotografije.

Periskopska telefoto kamera P50 Pro od 64 MP sadrži prvi periskopski zoom koji zajedno s ultraširokokutnim objektivom i žarišnom duljinom od 13mm, korisniku omogućuje fotografije visoke rezolucije s povećanjem do 100x.

Kamera Huawei P50 Pro koristi umjetnu stabilizaciju slike u kombinaciji s OIS-om kako bi korisniku pružio True-Steady-Shot, koji osigurava izvanredno jasne detalje na fotografijama i videozapisima, unatoč drhtavim rukama.

Pametan, brz i siguran

P50 sadrži veliku bateriju od 4.360 mAh koja podržava 66 W Supercharge tehnologiju brzog punjenja, a zahvaljujući IP68 certifikatu, telefon je otporan na vodu i prašinu.

Huawei je također pojednostavio upravljanje omiljenim aplikacijama, pa ih korisnici mogu spremiti u pametnu mapu, te ih otvoriti jednim klikom. Uređaj dolazi s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom na svijetu koja trenutno broji više od 173.000 globalnih i lokalnih aplikacija, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako ih koristiti, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

Cijena

Preporučena maloprodajna cijena P50 Pro pametnog telefona iznosi 8.999,00 HRK, a dostupan je u dvije prekrasne boje, Cocoa Gold te Golden Black boji.

Huawei proizvodi

Osim P50 Pro, Huawei je također predstavio i P50 Pocket koji će također u veljači biti dostupan u prodaji na hrvatskom tržištu. Ovaj preklopni vodeći pametni telefon inovativne tehnologije i dizajna, stvoren je za ljude koji traže beskompromisnu kvalitetu.

U prodaji se nalaze i Huawei FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom

Krajem prošle godine Huawei je predstavio novu Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Uz Watch GT 3, Huawei je također predstavio i novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

10.02.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh