« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
RECENZIJE

HTC U11 recenzija

HTC U11 vrlo je ambiciozan model koji želi potući konkurenciju u svim segmentima, pa evo kako je prošao na recenziji

HTC U11
HTC U11 (GSM Arena)
Više o

recenzija

,

specifikacije

,

HTC U11

HTC U11 u crnoj boji je dizajnerski prilično samozatajan momak - sasvim u neskladu sa HTC-ovim običajem - ali njegove unutarnje vrijednosti su respektabilne. To nije loše, sadržaj ispred pakiranja, ali je li dovoljno uz nikada snažniju konkurenciju? Sasvim je jasno, HTC U11 želi na vrh i ne zanimaju ga utješne nagrade. Evo kako nam se svidio...

Prošlogodišnji HTC 10 je bio korak u pravom smjeru. Top hardver, izvrsna kamera i atraktivan dizajn donijele su mu hrpe nagrada i brojne pozitivne recenzije, uključujući našu. No, problemi s isporukama, relativno kasni dolazak na tržište te prilično visoka cijena odbili su dio kupaca.

Novi HTC U11 ne pati od navedenih problema. Njegova cijena je niža od manjeg Samsungovog flagshipa S8 (prošle godine je bila između S7 i S7 edge), a i isporuke bi trebale biti ok.

Kada smo kod cijene, treba napomenuti da retail kutija HTC-a U11 donosi lijepi dodatan value - clear cover zaštitu stražnje strane, USB-C / 3.5 mm adapter te U Sonic slušalice sa aktivnim poništenjem buke.

Detaljnu recenziju pročitajte na portalu Preporučamo.com

20.06.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh