« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
ČESTITAMO

AOC osvojio prestižnu nagradu COMPUTEX za dizajn i inovaciju

AOC monitor dizajniran u suradnji sa Studiom F. A. Porsche osvojio prestižnu COMPUTEX nagradu za dizajn i inovaciju

AOC PD 271
AOC PD 271 (AOC)
Više o

AOC monitori

,

PD 271

Nedavno predstavljen AOC monitor PD 271, član nove AOC serije PDS monitora dizajniranih u suradnji s poznatom dizajnerskom kućom Studio F. A. Porsche, osvojio je prestižnu svjetsku nagradu COMPUTEX za dizajn i inovaciju.

24" PDS241 i 27" PDS271 monitori nemaju utičnicu za napajanje ili priključke na stražnjoj strani, što omogućuje tanki zaslon debljine od samo 5,2 mm. Ploča s tri strane skoro bez okvira doprinosi čistom, minimalističkom izgledu. Suvremeni, asimetrični dizajn metalnog postolja daje lijep i funkcionalan izgled monitoru, nudeći jedinstveno rješenje s jednim kabelom: kabeli za napajanje i DisplayPort kabel prolaze kroz njega i završavaju u vanjskoj modularnoj kutiji. Na taj način, na stražnjoj strani monitora nema apsolutno nikakvih konektora, niti dodatnih kablova. Umjesto toga, HDMI ulaz (DisplayPort signal podržan putem adaptera), i ulaz za napajanje vanjske kutije osiguravaju monitoru sve što je potrebno.

Monitori PDS serije opremljeni su najnovijim AH-IPS panelima koji pružaju detaljne slike s rezolucijom od 1920 x 1080 piksela. Zahvaljujući AOC-ovoj SuperColor WCG tehnologiji, monitori pokrivaju 100 posto sRGB i 90 posto NTSC spectra boja. Zajedno s širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva, korisnici mogu uživati u živahnim bojama iz bilokojeg kuta. Dodatne značajke kao što su Flicker-Free tehnologija i Low Blue Light opcija smanjuju nelagodu i umor očiju tijekom dužeg korištenja.

Približavajući se svojoj desetoj godišnjici, COMPUTEX d&i nagrade organiziralo je Vijeće Tajvana za razvoj vanjske trgovine (TAITRA) i IF DESIGN ASIA u glavnom gradu Tajvana u Taipeiu. Dobitnici nagrada odabrani su 6. i 7. travnja od strane šest međunarodnih stručnjaka te su ocjenjivani na temelju pet kriterija: inovacija i obrada, funkcionalnost, estetika, odgovornost i pozicioniranje. Žiri je odabrao 77 prijava iz 8 zemalja za ovu nagradu.

19.06.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh