« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
RACUNALO.COM

HTC One M8 - prva hrvatska recenzija

HTC One M8 ekskluzivno vam predstavljaju naši prijatelji s portala racunalo.com koji su ga se dočepali par dana nakon službene premijere

Ekskluzivna recenzija HTC M8
Ekskluzivna recenzija HTC M8 (racunalo.com)
Više o

recenzija

,

racunalo.com

,

HTC One M8

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere direktno iz Londona u redakciju naših prijatelja s portala racunalo.com. doletio je novi HTC One M8 smartphone. Koliko je moćniji, lakši za korištenje i oku privlačniji saznat ćete u detaljnoj recenziji, a prve dojmove oko ovog vrućeg modela donose uz ekskluzivne fotke i video.

Novi HTC One M8 u odnosu na HTC One, ima duže tijelo ali zaobljenije i za naš ukus bolje teksture. Dimenzijama 137.4 x 68.2 x 9.3 mm relativno lako će omogućiti korištenje jednom rukom za većinu korisnika. Nije pretjerano težak ali nije niti lagan masom od 160 grama.

Novi HTC One M8 izrađen je od jednog komada (monolit) aluminija i donosi određene dizajnerske promjene u odnosu na HTC One, osim jedne: nema apsolutno ništa jeftino. Materijali i kvaliteta izrade su u rangu s Appleom. Službeni podaci navode da aluminijska površina obuhvaća 90 % tijela što je u odnosu na prethodnika 20% više.

Više pročitajte na portalu Racunalo.com

03.04.2014. 08:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh