« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

AOC predstavlja mySmart All-in-One monitore

Od sada svi ljubitelji office aplikacija, interneta, igara i ostalih aplikacija mogu jednostavno posegnuti za omiljenim sadržajima izravno na mySmart All-in-One monitorima.

Monitor ili ogromni tablet? Oboje! :)
Monitor ili ogromni tablet? Oboje! :) (AOC)
Više o

mySmart All-in-One

,

AOC

AOC je lansirao dva Smart All-in-One uređaja veličine 21,5 inča (54,6 cm) i 23,6 inča (59,9 cm). Ovi inovativni modeli 72 serije osjetljivi su na dodir i pružaju izvrsnu kvalitetu slike te odličnu računalnu snagu čime se omogućuje jednostavno korištenje Android operativnog sustava

Novim AOC monitorima ide u prilog i osebujan niz značajki koje čine ove uređaje pravim Smart All-in-One rješenjima. Tako od sada svi ljubitelji office aplikacija, interneta, igara i ostalih aplikacija mogu jednostavno posegnuti za omiljenim sadržajima izravno na mySmart All-in-One monitorima. 

Budući da nema potrebe za osobnim računalom, ovaj koncept koji ne zahtjeva dodatnu gnjavažu oko korištenja uređaja idealno je rješenje za starije osobe, djecu ili druge korisnike koji izbjegavaju komplicirana i skupa podešavanja računala. Neće se razoračati niti iskusni mobilni korisnici koji imaju pohranjene svoje datoteke na cloudu jer će također pronaći izuzetne pogodnosti kod novih mySmart monitora. Osim što su posebno osmišljeni za korištenje u svakom kućanstvu, mySmart All-in-One monitori dobar su izbor i za javnu primjenu poput zračnih luka, banaka, hotelskih predvorja, restorana i obrazovnih institucija.

Full HD zasloni uključuju 1,6 GHz quad core procesor NVIDIA ® T33 serije u sklopu Android operativnog sustava. Zahvaljujući All-in-One konceptu, korisnici mogu bezbrižno pretraživati internet ili uživati u zabavnim sadržajima i to sve bez potrebe za korištenjem računala. Ujedno se ističu i sofisticiranim IPS zaslonom osjetljivim na dodir tako da novi modeli mogu služiti kao super-veliki tableti ili monitori.

AOC je također ugradio u pametne zaslone 2 GB DDR3 memorije kako bi osigurao dovoljnu računalnu snagu za izuzetno jednostavno korištenje Androida. Dodatna pogodnost je velika flash memorija od 8 GB koja ostavlja mnogo prostora za dokumente, slike i aplikacije koje se također mogu dodatno pohraniti putem utora za SDHC memorijsku karticu. 

mySmart All-in-One monitori mogu biti povezani preko svojih D-Sub i HDMI priključaka, a mogu se pohvaliti i s dva USB priključka i mikro USB priključkom s podrškom za USB tehnologiju on-the-go koja djeluje kao host za kompatibilne USB uređaje poput printera, kamera ili USB-ova. Novi AOC monitori prilagođeni su i za konferencije ili video pozive s ugrađenim mikrofonom, zvučnicima od 2 W i 720p HD web kamerom, a za pristup internetu, opremljeni su s RJ45 priključkom i WiFi modulom. Stručnjaci iz AOC sjedišta nisu zaboravili niti na vanjsko audio podešavanje koje u ovom slučaju omogućava priključak od 3,5 mm.

04.04.2014. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh