« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PREPORUČAMO

HTC Desire 626 recenzija

Uređaj ima solidan set specifikacija koje ga svrstavaju u srednju nižu klase. Nasljednik je HTC Desire 620 modela, popularnog kod mlađe generacije

Recenzija modela HTC Desire 626
Recenzija modela HTC Desire 626 (preporucamo.com)
Više o

HTC Desire 626

,

recenzija

Posljednjih desetak dana testirala sam pametni telefon HTC Desire 626,  kompanijine linije cijenom pristupačnih modela, nastale 2010. godine, piše kolegica Sanja Ledinek na preporucamo.com.

Uređaj ima solidan set specifikacija koje ga svrstavaju u srednju nižu klase. Nasljednik je HTC Desire 620 modela, popularnog kod mlađe generacije. Saznajte što funkcionira dobro, gdje ima mjesta poboljšanjima i što se promijenilo u odnosu na prethodnika.

HTC Desire 626 eksterijerom djeluje obično u bijelo-sivoj kombinaciji boja. Dimenzijama 147 x 71 x 8,2 mm nije prevelik ali niti malen uređaj. Za nošenje u džepu ne bi trebalo bit problema. Bočni rubovi su zaobljeni te kao takvi daju ugodan osjećaj držanju u ruci. Također je Desire 626 lagani s masom od 140 grama jer je izrađen od polikarbonata.

Na lijevoj strani nalaze se vratašcima zaštićeni utori za nanoSIM kartice i memorijsku karticu maksimalne podrške 128 GB. Iako su dva utora za nanoSim kartice, SIM1 je zatvoren plastičnim čepom. Vratašca su prilično velika te mi mrvu kvare vizualnu čistoću.

Cijelu recenziju pročitajte na portalu preporucamo.com OVDJE.

29.10.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh