« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
JADRANKA KOSOR

HSLS ostaje u koaliciji ali pravila se moraju poštivati

Izjavila je to večeras premijerka nakon sastanka vodstava dviju stranaka HDZ-a i HSLS-a u Vladi RH

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zeljko Hajdinjak/Cropix )
Više o

HSLS

,

Jadranka Kosor

,

koalicija

Na pitanje novinara o sudbini predsjednika Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednika HSLS-a Hrvoja Vojkovića, premijerka Kosor je rekla kako će se "o Croatiji osiguranju još razgovarati načelno i općenito".

"Pravila igre se znaju, ona se moraju poštivati", istaknula je Kosor, ne želeći precizirati o kakvim je pravilima riječ, te dodavši kako "nema više slobodnog pjevanja već samo zbornog".

Da koalicija "ide dalje" novinarima je potvrdio i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor. Upitan o sudbini Hrvoja Vojkovića Darinko Kosor je rekao kako o tome ne odlučuje politička stranka.

Do današnjeg trosatnog sastanka vodstava HDZ-a i HSLS-a došlo je nakon što je premijerka Kosor jučer ocijenila kako je poremećena suradnja s koalicijskim partnerom HSLS-om.

Mediji su špekulirali da bi se na današnjem sastanku trebala "riješiti sudbina" predsjednika Uprave Croatia osiguranja Vojkovića, o čijoj su smjeni mediji nagađali još u ponedjeljak na sjednici predsjedništva HSLS-a, no Vojković je ostao na tom mjestu kao i na mjestu potpredsjednika stranke. (hina/metro-portal)

27.01.2010. 20:54:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh