« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ŠPIJA

Hrvoje Maleš podvalio označene novčanice sucima?

U maniri tajnog agenta, mlađahni je predsjednik Hajduka izgleda surađivao s USKOK-om

Maleš bi mogao doći glave Mamiću
Maleš bi mogao doći glave Mamiću (Arhiva)
Više o

USKOK

,

Vlatko Marković

,

Hrvatski nogometni savez

,

Hrvoje Maleš

,

Željko Širić

,

Stjepan Djedović

Cijeli dan Hrvatski nogometni savez trese afera koja bi mogla zasjeniti sve koje su do sada postojale, a bilo ih je toliko da ih se ne može ni nabrojati. Nakon što je Vlatko Marković emigrirao u Sloveniju da ne bi morao govoriti kako nema nikih problema, klupko se polako raspliće.

Epilog uhićenja Širkana i Djedovića tek treba stići, no izgleda da ih je iza brave spremio Hrvoje Maleš, mladi i dozlaboga ambiciozni predsjednik Hajduka. Ma koliko ga ismijavali, on je prvi koji bi mogao stvarno sjesti za vrat Mamiću i riješiti nas napasti iz Maksimira.

Naime, prema informacijama medija, upravo je on uvalio označenih 30 tisuća eura genijalcima iz HNS-a kako bi Hajduk imao fer suđenje, tj. kako bi mogao koliko toliko ravnopravno igrati s Dinamom.

Ako je stvarno tako, poruka iz Splita odaslana u smjeru Mamića je više nego jasna, a i znatno ubojitija od svih Štimčevih pokušaja u zadnjih godinu dana. 

09.12.2011. 22:00:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Noćna dostava
  10.12.2011. 03:12
  Mamić o tome ne zna ništa, kao ni Marković. Jel tako ekipa? :D
 2. avatar
  Beba
  10.12.2011. 09:44
  Kakav Vam je to naslov Špija ''Hrvoje Maleš podvalio označene novčanice sucima?'' Kaj vi mislite da je Maleša loša osoba u svemu ovome? On je špija, a ovi lopovi potplaćeni su sunašca? Kakvu poruku šaljete našoj djeci time?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh