« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
NAKON APELA NAVIJAČA

Juan Sebastian Veron ipak još ne ide u mirovinu

Iako je već ranije najavio da će mu zadnja utakmica u karijeri biti ona između Estudiantesa i Uniona, Veron je zbog navijača odlučio odgoditi kraj karijere do završetka prvenstva

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

Argentina

,

argentinska nogometna reprezentacija

,

Estudiantes

,

Juan Sebastian Veron

Nakon što su ga suigrači i navijači Estudiantesa molili da ne prekida karijeru, argentinska legenda Juan Sebastian Veron odlučio je do kraja prvenstva odgoditi svoju odluku, javlja Hina.

Veron, koji je u Europi igrao deset godina za Sampdoriu, Parmu, Lazio i Inter u Milanum a zatim za Manchester United i Chelsea u Engleskoj, ranije je najavio kako će mu zadnja utakmica u karijeri biti ona između Estudiantesa i Uniona u nedjelju kada se igra zadnje kolo prvog dijela argentinskog prvenstva.

No umjesto toga, 36-godišnji nogometaš koji se zadnjih par mjeseci mučio s ozljedom zgloba, rekao je novinarima da će igrati još šest mjeseci do lipnja kada završava argentinsko prvenstvo.

"Donio sam odluku da još igram. Sretan sam što mogu igrati još šest mjeseci u klubu", kazao je Veron, koji je prošlu nedjelju, obraćajujući se navijačima koji su vikali "Veron ne odlazi" rekao da će razmisliti o tome da ostane. Dodao je i da to nije nagla odluka nego rezultat razgovora s upravom kluba i suigračima.

Veron se vratio u Argentinu 2006. i odveo je Estudiantes do dva naslova prvaka te četvrtog naslova pobjednika južnoameričkog Libertadores kupa.

10.12.2011. 16:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh