« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
INSENTIV BURZA

Hrvatski turizam se ovoga tjedna predstavlja u Frankfurtu

U HTZ-u imaju velika očekivanja od frankfurtske burze Imex s obzirom na blagi oporavak turističke industrije u svijetu

hrvatski turizam
hrvatski turizam (Shutterstock)
Više o

HTZ

,

Hrvatska turistička zajednica

,

David Furnish

,

djetelina

,

horoskop boje

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) ovog će tjedna, od 25. do 27. svibnja, predstaviti hrvatsku kongresnu i općenito turističku ponudu na jednoj od najvažnijih kongresnih i insentiv burzi Imex u Frankfurtu, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

Napominjući da su kongresne i insentiv burze najvažnije okupljalište međunarodne kongresne ponude i potražnje te specijaliziranih medija, iz HTZ-a ističu i nešto veća očekivanja od te burze s obzirom na primjetan blagi oporavak turističke i kongresne industrije u svijetu od početka ove godine.

Uz Hrvatski kongresni i insentiv ured HTZ-a na ovogodišnjem Imexu nastupa i povećan broj suizlagača, njih 25, a uz svakodnevne brojne poslovne prezentacije hrvatske ponude pojedinim potencijalnim kupcima održat će se i više od deset prezentacija grupama kupaca (iz Europe, Rusije i SAD-a).

Na hrvatskom će se štandu svim posjetiteljima dijeliti informativno-promotivni materijali o Hrvatskoj, među kojima i Kongresna brošura Hrvatske s CD-om.

Iz HTZ-a ističu i kako će se Hrvatski kongresni i insentiv ured ove godine pojačano usmjeriti na promociju hrvatske ponude na međunarodnom tržištu, kao i da svim svojim aktivnostima želi pridonijeti produljenju turističke sezone i povećanju prihoda u turizmu budući da sudionici skupova i insentiva prosječno dnevno troše četiri do pet puta više od prosječnih turista. (hina/metro-portal)

24.05.2010. 14:14:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh