« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
REISE CAMPING

Hrvatska zemlja partner na turističkom sajmu u Essenu

U njemačkom Essenu održava se specijalizirani sajam kampinga ''Reise Camping'' gdje će hrvatski izlagači predstaviti svoju ponudu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

HTZ

,

hrvatski turizam

,

Reise Camping

,

turistički sajam Essen

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) ovog tjedna uz međunarodni turistički sajam u Beogradu u istom terminu od 24. do 28. veljače predstavlja hrvatski turizam i na specijaliziranom sajmu kampinga "Reise Camping" u Essenu, na kojem je Hrvatska ujedno i zemlja partner, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

Na hrvatskom štandu uz HTZ, svoju će ponudu predstaviti i brojne tvrtke-suizlagači, od muenchenskog touroperatera specijaliziranog za Hrvatsku ID Riva Toursa, pulskog Arenaturista, opatijskih Liburnia Riviera Hotela do umaškog Istraturista i rovinjske Maistre. Uz njih poseban nastup imat će i tvrtke-vlasnici kampova Kamp Straško Pag, Kamping Village Šimuni Pag, Kamp Galeb Omiš te turističke zajednice.

Prvog dana sajma na hrvatskoj konferenciji za novinare pomoćnik direktora Glavnog ureda HTZ-a Milo Sršen i direktor predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Zlatko Deželjin održat će prezentaciju o novostima u hrvatskoj turističkoj ponudi s posebnim naglaskom na segment kampinga.

U nastavku sajma predstavnici Hrvatske priređuju posebnu etno modnu revija s otoka Krka.

Po podacima Državnog zavoda za statistiku iz Njemačke je prošle godine u Hrvatsku došlo 2 posto više turista ili njih 1,57 milijuna, dok su porast od 4 posto ti turisti ostvarili s 11,45 milijuna noćenja. (hina/metro-portal)

23.02.2010. 17:06:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh