« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
PRIZNANJE

Hrvatska pošta dobitnica nagrade 'World Mail Awards'

Hrvatska pošta bila je druga od 191 države članice Svjetske poštanske unije u kategoriji "Restrukturiranje"

Hrvatska pošta World Mail Awards
Hrvatska pošta World Mail Awards (Wikipedia)
Više o

Hrvatska pošta

,

The Beginning

U finalu natječaja za nagradu "World Mail Awards" koja se se dodjeljuje najboljim svjetskim poštanskim operatorima, Hrvatska pošta osvojila je u Kopenhagenu drugo mjesto u kategoriji "Restrukturiranje" od ukupno 191 države članice Svjetske poštanske unije.

Nagradom u kategoriji "Restrukturiranje" struka je odala priznanje poštanskim operatorima koji su znatno promijenili svoje poslovanje s ciljem postizanja boljih poslovnih rezultata i bolje usmjerenosti prema korisnicima. To, među ostalim, uključuje i racionalizaciju poslovanja, optimizaciju resursa te uvođenje novih usluga uz modernizaciju tradicionalnih, navode iz Hrvatske pošte.

Dodjelu nagrada organizira Triangle Management Services, vodeća svjetska tvrtka za analizu globalnog tržišta poštanskih, kurirskih i logističkih usluga, a pobjednike bira međunarodni stručni ocjenjivački sud.

>> 600 šefova Hrvatske pošte palo na psihotestu

Napominjući da su ove godine bili prvi put nominirani u tom natjecanju koje se organizira od 2000., iz Hrvatske pošte ističu kako sama kandidatura pokazuje da Hrvatska pošta stoji 'rame uz rame' najboljim poštanskim operatorima.

Smatraju da je drugo mjesto potvrda stručnosti i iskustva zaposlenika te dosad provedenih projekata i poboljšanja u radu Hrvatske pošte. U prilog tomu idu, kako navode, i izvrsni poslovni rezultati ove godine, odnosno 33,6 milijuna kuna dobiti ostvarene u prva četiri mjeseca kao i smanjenje troškova poslovanja za gotovo dva posto. (hina/metro-portal)

17.06.2010. 16:49:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh