« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Hrana koja diže iz mrtvih nakon treninga

Ma koliko to nekim izgledalo čudno, istina je sljedeća: pivo je bolje za redihrataciju organizma od vode i energetskih napitaka

Pivce nakon vježbanja - sjajan izbor
Pivce nakon vježbanja - sjajan izbor (Arhiva)
Više o

pivo

,

čokolada

,

vježbanje

,

trening

,

višnja

,

krastavci

Tjelovježba nas iscrpi, pa obično nakon nje krenemo u obnavljanje energije, hranom ili pićem. Oni hard core vježbači uvijek imaju pri sebi neke napitke koje sami miješaju ili klasične kupovne "fit" varijante, no mi ćemo vam predložiti vrlo učinkovite i pomalo čudne namirnice.

Čokolada - par kockica tamne čokolade nakon vježbanja sjajna je ideja, jer njezino bogatstvo antioksidansa poboljšava cirkulaciju. Naravno, trebala bi imati barem 70 posto kakaa kako bi izbjegli unos šećera, a pojačali unos katehina koji stvara nove kapilare i mitohondrije.

Pivo - ma koliko to nekim izgledalo čudno, istina je sljedeća: pivo je bolje za redihrataciju organizma od vode i energetskih napitaka. 

Sok od krastavaca - čudesan napitak, obnavlja organizam na sve moguće načine zbog sastava: kalij, magnezij i natrij iz krastavaca su prirodni, a ovaj sok ih sadrži više od bilo kojeg energetskog ili sportskog napitka koji možete kupiti.

Sok od višnje - bolji od energetskih napitaka u svakom pogledu, smanjuje osjećaj slabosti i bol u mišićima nakon vježbanja zahvaljujući obilju antioksidansa i spojeva protuupalnih karakteristika koji su višnje prepune.

Stoga, nakon vježbanja odaberite nešto od navedenog, a kupovne "čudesne" napitke zaboravite.

17.05.2016. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh