« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
FESTIVALI

Hoomstock 2019: Poznati svi izvođači i raspored po danima

Vojko V, LET 3, Kawasaki 3P, Krankšvester samo su neka od imena uz koje ćemo ubrzo uživati u Zagorju

Bit će sjajno, dođite!
Bit će sjajno, dođite! (Arhiva)
Više o

lineup

,

izvođači

,

Hoomstock 2019

Ostalo je još samo deset dana do 14. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 5. i 6. srpnja. Dosadašnjem line-upu, pridružuju se još The Degs, band koji je pobijedio na natječaju „Zasviraj na Hoomstocku" te Vrulja, ovogodišnji pobjednik HGF-a čime se finalizirao popis izvođača.

Vojko V, LET 3, Kawasaki 3P, Krankšvester samo su neka od imena uz koje ćemo ubrzo uživati u Zagorju, a Pivovara Medvedgrad pobrinut će se da ne budemo žedni.

Za volontiranje prijaviti se možete uz uvjet da imate 16 ili više godina, a od volontera se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Radno vrijeme volontera je od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola.

Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za vrijeme radnog vremena, zahvalnicu festivala te upisivanje u volontersku knjižicu.

Cijena festivalske ulaznice je 80 kn. One se mogu nabaviti u Hum na Sutli u Pivnici Cantina i Caffe baru "Prijatelj", u Krapini u Barrocku te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio gdje imate standard festivalsku ulaznicu te „Okupi ekipu" - paket od 3 ulaznice za 200 kn. Na ulazu će cijena biti 100 kn, a tad će se moći kupiti i jednodnevne po cijeni od 70 kn.

Program starta u četvrtak otvaranjem Hoomstock Juniora s izradom zmajeva i radionicom o životu bez otpada na kojima ćete saznati kako je uopće moguće živjeti bez otpada i malo zaposliti svoje ručice izrađujući praktične reciklirane stvarčice. Pa se smijemo uz jedan, jedini Kerekesh teatar i na kraju plešemo, malo naše mažoretkinje, a malo vi. Radionice su namijenjene predškolcima i osnovnoškolcima i potrebno je prijaviti se. Prijave su već počele stizati za obje radionice, tako da znate što vam je činiti ako želite sudjelovati, a to možete putem maila hoomstock.jr@gmail.com. Vidimo se!

25.06.2019. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh