« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana
SAVJETI

HONOR V Purse – moda i ekologija

Koncept koji će dugoročno mijenjati modu i utjecati na očuvanje okoliša

HONOR V Purse
HONOR V Purse (HONOR)
Više o

moda

,

ekologija

,

HONOR V Purse

Globalni tehnološki brend HONOR ovoga je proljeća objavio svoje prvo Izvješće o napretku u zaštiti okoliša, društvenoj odgovornosti i upravljanju (ESG) te se, u skladu s time, obvezao na smanjenje svog utjecaja na okoliš. Iz tog razloga, HONOR je u dizajn svojih proizvoda uveo koncept kružnog gospodarstva te kontinuirano procjenjuje i optimizira svoj ugljični otisak, koristeći najodrživije materijale i proizvodne procese.

Cilj je, prije svega, razvoj tehnologije koja svijet može boljim mjestom za sve, a upravo s nedavno predstavljenim konceptom HONOR V Purse na berlinskoj IFA-i, ima jedinstvenu priliku to i ostvariti.

Posljednjih je godina postalo vrlo jasno na koji način brza moda utječe na okoliš - od 100 milijardi odjevnih predmeta proizvedenih svake godine, čak 92 milijuna tona završi na odlagalištima. Motiviran tom činjenicom, HONOR je dizajnirao neograničeno prilagodljive AOD (always-on) zaslone za HONOR V Purse, što znači da korisnici više ne trebaju kupovati torbice za različite kombinacije.

V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni modni izričaj i ima mogućnost zamjene naramenica kako bi se prilagodio različitim stilovima, raspoloženjima i odjeći. Na taj način, ovaj koncept može pomoći ekološki osviještenim potrošačima smanjiti potrošnju brze mode i, još važnije, pomoći svijetu mode da prihvati nove tehnologije kako bi potaknuli korisnike da kupuju manje i koriste duže.

Svi materijali korišteni u izradi V Purse naramenica potječu iz održivih izvora, poput veganske kože. Također, veliki naglasak je i na izdržljivosti HONOR V Purse - može se sklopiti više od 400.000 puta i koristiti godinama.

Nadahnut skandinavskim životnim trendom minimalizma, kupujući manje i imajući sve što je potrebno u jednom uređaju, od novčanika do fotoaparata, sada čak i torbice, HONOR V Purse nudi koncept kojim je moguće pojednostaviti život.

Nova tjelesno-digitalna budućnost mode

Svijet kakvog poznajemo se mijenja budući da konvergencija novih tehnologija sve više utječe na promjenu načina života. Koncept HONOR V Purse je istraživanje kako nove tehnologije i ideje mogu iz temelja promijeniti svakodnevne interakcije, dok istovremeno može mijenjati i budućnost mode.

Drugim riječima, HONOR V Purse u svijet mode uvodi novi phygital (spoj fizičkog i digitalnog) koncept te predstavlja digitalizaciju mode i otvara bezgranične mogućnosti za reinvenciju jednim pritiskom na gumb. Uz AOD tehnologiju, korisnici mogu kreirati prilagođene, personalizirane dodatke koji odražavaju njihov stil, osobnost i najnovije trendove, bez potrebe za kupnjom novih fizičkih materijalnih dobara. S HONOR V Purse konceptom, HONOR je pokazao kako bi razvoj inovativne tehnologije mogao biti ključan za stvaranje održivije modne industrije.

13.09.2023. 15:05:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh