« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana
COOL

HONOR 90 Lite - kreativni alat za dijeljenje vaše vibre

HONOR 90 Lite omogućuje korisnicima udobno pregledavanje sadržaja na velikom zaslonu zahvaljujući 6,7-inčnom HONOR FullView zaslonu

HONOR 90 Lite
HONOR 90 Lite (HONOR)

 HONOR 90 Lite je elegantan pametni telefon koji se ističe izvrsnim sustavom kamera, sjajnim zaslonom i nizom pametnih značajki koje pokreće MagicOS 7.1. S vrlo atraktivnom cijenom, ovaj najnoviji pametni telefon pruža izvrsnu vrijednost korisnicima koji žele pouzdan i pristupačan uređaj.

HONOR 90 Lite ima stražnji trostruki sustav kamera, koji uključuje glavnu kameru za snimanje najmanjih detalja u bilo kojoj složenoj sceni od 100 MP1, širokokutnu i dubinsku kameru od 5 MP te makro kameru za snimanje veličanstvenih pejzaža i bliskih detalja od 2 MP. Prednja kamera od 16 MP također osigurava da korisnici mogu snimati zavodljive selfije s definiranim i poboljšanim bojama.

6,7-inčni zaslon s izvrsnom vizualnom kvalitetom

HONOR 90 Lite omogućuje korisnicima udobno pregledavanje sadržaja na velikom zaslonu zahvaljujući 6,7-inčnom HONOR FullView zaslonu2 s omjerom zaslona i tijela od 93,6%3. Kao posebna tehnologija, zaslon koristi jedinstveno ljepilo koje poboljšava izolaciju od vode, prašine i prljavštine. Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland4 za smanjenje plavog svjetla ima i značajku Circadian Night Display koja pomaže promicanju zdravijeg sna, te tehnologiju dinamičkog prigušivanja koja pomaže u ublažavanju umora očiju. Savršeno za one koji provode dugo vremena ispred ekrana. Zahvaljujući HONOR Display Color Calibration tehnologiji koja podešava temperaturu boje slika po okviru, HONOR 90 Lite dodatno podiže doživljaj gledanja s prikazom boja vjernim stvarnosti.

Ugodno korisničko iskustvo omogućeno poboljšanim hardverom i softverskim rješenjima

Pružajući ugodnije korisničko iskustvo, HONOR 90 Lite ima veliki pogon za pohranu od 256 GB5 uz 8 GB RAM memorije i bateriju od 4500 mAh6 koja omogućuje korisnicima da ostanu online i povezani tijekom cijelog dana. Osim toga, uređaj pokreće HONOR MagicOS 7.1 temeljen na Androidu 13, što omogućuje pametne značajke poput HONOR Share za brzi prijenos datoteka između uređaja, pomažući korisnicima da povećaju produktivnost, te Scan Document za automatsko prepoznavanje i pretvorbu tekstualnog sadržaja slika.

HONOR 90 Lite izuzetno je tanak i lagan, s debljinom od samo 7,48 mm7 i težinom od 179 g8. U Hrvatskoj dostupan u dvije elegantne i sjajne boje, titansko srebrnoj i ponoćno crnoj boji, HONOR 90 Lite će privući pažnju svakog korisnika. Uređaj HONOR 90 Lite dostupan je kod mobilnih operatera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 eura.

1 Stražnja glavna kamera ima 100 MP. Stvarna rezolucija slika može varirati ovisno o načinu snimanja.

2 Sa zaobljenim dizajnom uglova na zaslonu, dijagonalna duljina zaslona je 6,7 inča kada se mjeri prema standardnom pravokutniku (stvarna vidljiva površina je nešto manja). HONOR FullView Display općenito se odnosi na zaslon uređaja HONOR s uskim okvirima i visokim omjerom zaslona prema tijelu.

3 Podaci iz HONOR laboratorija.

4 Zaslon je prošao TÜV Rheinland certifikaciju za smanjenje plavog svjetla. Ovaj proizvod nije namijenjen medicinskoj uporabi niti ima terapijsku funkciju.

5 Dostupna interna pohrana može biti manja jer dio interne pohrane zauzima softver. Stvarni prostor za pohranu može se mijenjati zbog ažuriranja aplikacija, korisničkih operacija i drugih povezanih čimbenika.

6 Tipična vrijednost. Ocjena kapaciteta neizmjenjive baterije je 4400mAh.

7 Podaci iz HONOR laboratorija.

8 Podaci iz HONOR laboratorija. Ukupna težina uključuje bateriju. Stvarna težina može varirati zbog konfiguracija proizvoda, proizvodnih procesa i metoda mjerenja.

15.07.2023. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh